Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

SONDAJ Alba24: Pe cine ați vota în funcția de primar al municipiului Alba Iulia, pentru următorii patru ani?

Publicat


Bătălia pentru fotoliul de primar al municpiului Alba Iulia se relansează după ce USR Alba a anunțat că va susține un liberal pentru candidatura la această funcție.

USR Alba și-a anunțat public susținerea pentru candidatura lui Gabriel Pleșa, actual viceprimar PNL, chiar și dacă acesta va candida ca independent (nu doar cu condiția să fie pe lista USR).

Din acest punct de vedere, se prefigurează o luptă între personalități, mai degrabă decât o luptă între partide.

Alba24 vă propune un sondaj cu privire la principalele personaje politice care ar putea intra în această luptă, fie că și-au asumat sau nu acest lucru.

Pe cine ați vota în funcția de PRIMAR al municipiului Alba Iulia, pentru următorii patru ani?

Loading ... Loading ...


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

3 Comentarii

3 Comments

 1. pop sorin

  miercuri, 29.01.2020 la 15:02

  Puteti va rog sa puneti si numarul de voturi (in paranteza la fiecare) pentru a dovedi tuturor ca nu este un sondaj „fabricat” cum deja unii incep sa spuna.

  Multumesc frumos

 2. M

  joi, 30.01.2020 la 10:00

  Cum este posibil ca un partid care are 1% in sondajele pentru alegerile locale,sa isi impuna un om la prefectura? Oare optiunea alegatorilor chiar nu conteaza de loc? Este ceva de noaptea mintii.

 3. pilu

  joi, 30.01.2020 la 13:38

  Cred ca Plesa a sunat o zi intreaga pe la toti cunoscutii sa-i dea votul. Ieri era la o cifra. Acum are doua si conduce detasat.Mai sa fie !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Compania ”Transavia” anunță retragerea din proiectul spitalului ”Maria Beatrice”. Motivul: ”lipsa unei viziuni comune durabile”

Publicat

maria beatrice 3

Compania Transavia a anunțat miercuri încheierea parteneriatului cu Organizația Neguvernamentală ”Maria Beatrice”, pentru construcția primului spital național pentru copii cu dizabilități.  Comunicatul companiei: ”Transavia anunță comunitatea locală că a încheiat parteneriatul cu ONG Maria Beatrice pentru realizarea primului centru pediatric național pentru copiii și tinerii cu dizabilități. Compania a realizat ridicarea construcției la roșu, investind […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia, reprezentată la Târgul de Turism al României prin Asociația Profesională a Ghizilor de Turism din Trasilvania

Publicat

În perioada 20-23 februarie, la ROMEXPO București a avut loc Târgul de Turism al României. Alba Iulia a fost reprezentată la eveniment de Asociația Profesională a Ghizilor de Turism din Transilvania. Asociația Profesională a Ghizilor de Turism din Transilvania a fost prezentă în cadrul standului Federației Naționale a Ghizilor de Turism din România. Federația a […]

Citește mai departe
Publicitate

ADMINISTRATIE

Pistă de biciclete și parcare cu 150 de locuri pe strada Viilor din Alba Iulia. Primăria reînvie un proiect din 2017

Publicat

Amenajarea pistei de biciclete pe strada Viilor din Alba Iulia și a unei parcări cu 150 de locuri lângă fabrica Apulum SA costă 1,2 milioane de euro. Documentația proiectului intră la aprobat în ședința Consiliului Local de joi, 27 februarie, cu datele actualizate după cele stabilite în 2017. În noiembrie 2017 a fost aprobată documentația […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Miercuri: Dicționarul personalităților Unirii și alte două volume, lansate de Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia

Publicat

Muzeul Național al Unirii Alba Iulia lansează trei volume, miercuri, 26 februarie 2020, de la ora 12.00, la Sala Unirii. Este vorba despre Pictura interbelică a Sălii Unirii. Recuperare. Restaurare. Reîntregire, autori I. Muntean și Ioana Ursu, The Paris Peace Conference (1919-1920) and Its Aftermath. Settlemenst, Problems and Perceptions, Ed. by Sorin Arhire și Tudor […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate