Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sondaj Alba24: ”DA”, ”NU” sau ”NU PARTICIP” la Refendumul pentru redefinirea familiei în Constituție

Publicat

referendum

Referendumul pentru ”redefinirea familiei în Constituție” va avea loc pe parcursul a două zile, în 6 şi 7 octombrie.  Întrebarea care se va regăsi pe buletinele de vot este următoarea: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”

Dincolo de toate dezbaterile existente la nivelul societății și de nuanțele vehiculate în spațiul public, până la urmă fiecare va trebui să ia o decizie, în aceste două zile.

Alba24.ro vă propune un sondaj de opinie în acest sens, introducând, pe lângă răspunsurile posibile  ”da” sau ”nu” și varianta boicotării referendumului.

Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma aprobată de Parlament?

  • NU PARTICIP (54%)
  • DA (35%)
  • NU (11%)
  • Total voturi: 1.603

Loading ... Loading ...

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Ionel

    joi, 04.10.2018 at 07:23

    Referendumul acesta este o glumă, la fel și politica din România după 100 de ani. Joaca de-a votul a fost și va fi. Sunt tot EI. Absolut ACEIAȘI politicieni dezastruoși.

  2. zoro

    joi, 04.10.2018 at 08:32

    Ionel ai dreptate,politicul la noi o banda de infractori!!!!

  3. Costa

    joi, 04.10.2018 at 08:36

    Sunt curios de ce nu scrie, despre ce lege e vorba si in ce forma. Adica, nu ca as fi paranoic, dar poate fi vorba de orice lege de revizuire a constitutiei.

    • G dj

      joi, 04.10.2018 at 09:21

      Exista o singura lege de revizuire a Constitutiei adoptata de Parlament.

  4. ion

    joi, 04.10.2018 at 14:20

    Scrie la ce articol din constitutie se refera asa ca nu va mai panicati ,mergeti si votati astfel nu le mai dati apa la moara la cei pe invers care sunt foarte putini dar neparticiparea voastra ii va face sa creada ca sunt multi ceea ce i va determina pe copii vostri sa spuna ca asa e normal.Si iata cum prin dezinteresul vostru veti crea premizele proliferarii acestui gen de comportament.A nu participa la acest referendum pentru ca o propaganda securistoida demonizeaza un om este ca si cand s ar inchide transfagarasanul pentru ca a fost construit de Ceausescu.

    • Stefan

      duminică, 07.10.2018 at 12:19

      Cei pe invers sunt in primul rand oameni inainte de a fi tigani, homosexuali, etc. Drepturile omului nu tine cont de sex. Prostia insa ar trebui combatuta. Numai ca BOR o adora si nu va face niciodata o campanie impotriva ei pentru ca e o sursa buna de facut bani. :))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax