Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SONDAJ ALEGERI 2016 pentru funcţia de primar la Blaj: Cinci candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota?

Publicat

blaj Doar cinci candidați s-au înscris pentru funcția de primar al Municipiului Blaj. Cetățenii din „Mica Romă” sunt invitați să voteze omul pe care îl consideră potrivit pentru a prelua sau a continua la cârma orașului, într-un sondaj realizat de Alba24.

Precizăm că acest sondaj nu este unul ştiinţific, însă baza foarte largă de participanţi depăşeşte cu mult orice eşantion luat de obicei în calcul de sondajele profesioniste, deci rezultatele noastre şi implicit ale dumneavoastră nu pot fi ignorate.

Pe lista finală transmisă de Biroul Electoral Municipal se află actualul primar, Valentin Gheorghe Rotar, dar și nume noi în politică. PSD va ieși în față cu un un profesor universitar. Nici ALDE, UNPR sau PMP nu aduc oameni cu notorietate sau experiență politică.

Marți a fost ultima zi de depunere a dosarelor pentru cei interesați să candideze la alegerile locale din data de 5 iunie. Pentru Primăria municipiului Blaj au fost depuse cinci dosare ale candidaţilor care vor încerca să obțină funcția în „Mica Romă”.

În afara actualului primar, candidații sunt în principal oameni fără o activitate politică de remarcat sau poate chiar novici în domeniu.

Dacă mâine ar fi alegeri pentru BLAJ, cu cine ai VOTA? VOTAȚI omul pe care îl considerați potrivit pentru funcția de primar al municipiului Blaj!!!

 

SONDAJ ALEGERI pentru primar la Blaj: Cinci candidați pentru un singur loc. Pe care l-ai vota

  • Valentin Gheorghe Rotar (PNL) (56%)
  • Gabriel Bărbuleț (PSD) (16%)
  • Silvia Marcu (ALDE) (14%)
  • Andreea Cătălina Ilieș (PMP) (8%)
  • Teodor Bărbat (UNPR) (6%)
  • Total voturi: 1.824

Loading ... Loading ...

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. radu

    joi, 05.05.2016 at 14:50

    nu l-as mai vota pe falsul si infumuratul asta de rotar nici in ruptul capului !!

  2. Cosmin

    sâmbătă, 07.05.2016 at 14:25

    #Radu
    Nu-ti convine ce a facut Rotaru? Fostii primari nu au facut absolut nimic, au pus doar lupoaica in centru ;). Fa diferența la cum era Blaju inainte si cum e acum 🙂

    • Mimi

      sâmbătă, 28.05.2016 at 12:04

      Fiecare a facut cat a putut cu fondurile disponibile. Șolea si Bacila nu au avut nici in cele mai sălbatice vise asemenea buget! Iar referitor la transparentă, primăria a devenit un mausoleu. Acolo este o clădire făcută pe banii noștri pentru noi, nu pentru veșnica pomenire a funcțiilor lor!

  3. gabi

    miercuri, 11.05.2016 at 09:29

    impozitele de 3 ori si contractele netrasparente , tot rotar a realizat felicitari

  4. Irina

    sâmbătă, 14.05.2016 at 18:07

    Domnule Gary impozitele șanț la limita legii în Blaj. .iar transparenta exista, doar trebuie sa va deplasați în cadrul primăriei și sa faceți o cerere , iar domnul primar va răspunde în termen de 30 zile la orice nelămurire sau contracte neteasparente Cum le spuneți dumneavoastră! !!

  5. POPESCU NICOLAE

    marți, 17.05.2016 at 06:53

    Legislatia in vigoare ofera posibilitatea primariilor de a-si face transparenta activitatea prin publicarea pe pagina de internet a institutiei a unor categorii de informatii (extrem de variate).
    Primaria Blaj are pagina de internet, dar cu actualizarea informatiilor (de interes public) sta mai prost…
    La categoria lipsa de transparenta se pot adauga anunturile cu privire la posturile scose la „concurs” in cadrul institutiei… daca cineva le gaseste pe pagina de internet… sa dea de stire.
    Prin urmare, sa-l votam pe Rotar dupa principiul „FURA, DAR FACE SI PENTRU ORAS”…
    Cat despre mult trambitata rata redusa a somajului din Blaj… poate face domnul Rotar o statistica si informeaza cati din cetatenii MIcii Rome au buletin/carte de identitate emisa de SPCLEP Blaj, dar lucreaza in diverse alte localitati (Cluj-Napoca, Sibiu, Alba-Iulia, Medias…). Poate dupa, nu mai este atat de infierbantat…
    DA, orasul arata extraordinar de bine… De ce? Pentru ca astfel de lucrari se fac pe bani, pe multi bani, iar banii nu au miros, culoare politica…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax