Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SONDAJ Alegeri Parlamentare 2020: PNL și USR-PLUS în scădere. PSD și PRO România au crescut în preferințele românilor

Publicat

Un sondaj comandat de Europa FM arată câteva surprize care s-ar putea produce pe 6 decembrie, la Alegerile Parlamentare. 

Cu doar câteva zile inainte de alegeri, în sondajul realizat de IMAS, PNL a scăzut cu patru procente, de la 32, 6 % cât avea în luna octombrie, la 28,5% în prezent. În septembrie PNL avea 34, 7%. 

În sondajul comandat de Europa FM, PSD este în creștere cu două procente față de luna precedentă, de la 21,7 %, la  23,6%.

Și alianța USR PLUS este în scădere, de la 20, 4 % la 18%.

Vezi și Exit Poll Alegeri Parlamentare 2020

PRO România ar urma să fie votat, duminică, de 9,5% dintre alegători, în creștere față de ultimul barometru. Sondajul comandat de Europa FM în octombrie arăta că Pro România ar fi fost votat de 8,9% la sută dintre alegători.

În octombrie, alegătorii spuneau că ar fi votat cu UDMR în proporție de 5,1%, iar acum Barometrul Europa FM arată că partidul ar obține un scor de 4,7%.

Cu PMP ar vota acum 4,6% dintre alegători, în contextul în care ultimul sondaj cota Partidul Mișcarea Populară la 4,8%, la limită pentru a intra în Parlament, ținând cont de marja de eroare.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM în perioada 6-27 noiembrie 2020 , pe un eșantion de e 1.010 persoane cu vârste de 18 ani și peste și are o marjă de eroare de +/- 3,1%.

sursă: europafm.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dele Ali

    miercuri, 02.12.2020 at 14:38

    Dupa ce i-a prostit pe romani ca virusul nu exista PSD+pro_minciuna ii prostesc la fel ca dupa accidentul de la Colectiv.
    OARE POPORUL ASTA ARE MEMORIA ASA SCURTA SA NU INTELEAGA CA ACESTE PARTIDE AU CONDUS aprox. 70% din perioada post revolutionara…?
    Si au condus Romania spre dezastrul economic in care ne aflam…
    Trist dar ne meritam soarta …sa traim in aceeasi mizerie, minciuna si coruptie de 30 de ani!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax