Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sondaj Audienţă Radio: Cel mai ascultat radio în lunile mai – august, ProFM. Muzica anilor 70-90 şi matinalele „explozive”, printre preferinţele ascultătorilor

Publicat

PRO FM Rezultatele unui sondaj de Audienţă Radio, în perioada mai – august, arată că peste 700.000 de ascultători au dat „ON” la Radio ProFM. Zilnic 1.700.000 de români ascultă primele informaţii şi muzica anilor 70, 80, 90 pe radioul care a inventat radioul, ProFM. Aduce laolaltă Transilvania, Crișana-Maramureș şi Banat, iar de la primele ore ale dimineţii „salută” românii care merg spre muncă, şcoală sau care deja sunt la birou.

Zilnic, 1.700.000 de români aleg să asculte ProFM, asta arată rezultatelor unui studiu al Audenţei Radio. Tot sondajul arată că peste 700.000 de ascultători au ales ca în această vară radioul preferat al românilor să fie ProFM.

Matinale „explozive” cu Andrei Gheorghe, cele mai tari hituri, care se aud prima dată la ProFM, LIVE Session şi cele mai interesante premii cam acestea sunt „ingredientele”, care au poziţionat radioul în topul preferinţelor ascultătorilor din România.

În urma Studiului de Audiență Radio realizat în perioada mai-august, rezultatele arată că Radio PRO FM este cel mai ascultat post de radio în regiunile Transilvania, Crișana-Maramureș şi Banat cu un total de peste 700.000 de ascultători.

https://vimeo.com/108099727

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax