Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SONDAJ: Balul Bobocilor 2022 la Colegiul Național Horea Cloșca și Crișan din Alba Iulia. Votează MISS și MISTER popularitate

Publicat

Șapte perechi de boboci ai Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia intră, în 4 noiembrie, în competiția pentru Miss și Mister Boboc HCC 2022. 

Până atunci, Alba24.ro vă invită să votați bobocii favoriți, pe Miss și Mister Alba24.ro. Cei doi boboci vor fi numiți Miss și Mister Popularitate Alba24.ro, în urma voturilor strânse până în 3 noiembrie 2022. 

De pe o singură adresă de IP se poate vota o singură dată, chiar dacă pe adresa respectivă sunt mai mulți utilizatori, cum este de exemplu cazul instituțiilor publice și al unor companii. În această situație, puteți vota de pe telefon, dezactivând wifi, cu ajutorul datelor mobile.

Balul Bobocilor al HCC se desfășoară la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar tema din acest an va fi ”Călătoria în timp” (Time Travel). Fiecare pereche va reprezenta o perioadă în timp, de la epoca preistorică și până la viitor, fiecare alegând o ținută potrivită și specifică perioadei pe care o reprezintă. De asemenea, fiecare pereche va prezenta o scenetă cu o întâmplare posibilă din acea perioadă.

Perechea nr. 1: Oana Bompa și Darius Crețiu

Bună! Sunt Oana Bompa, boboacă în clasa a IX-a F, am 15 ani, sunt ambițioasă și pun pasiune în tot ceea ce fac. Particip la Balul Bobocilor, deoarece îmi plac experiențele noi și activitățile din care se poate învăța ceva. Împreună cu Darius Crețiu, reprezentăm epoca preistorică.

Mă numesc Darius Crețiu și sunt elev în clasa a IX-a B. Îmi place tot ce este legat de informatică, în special programarea, ador călătoriile și iubesc sportul, mai ales înotul și schiul. Sunt o persoană ambițioasă și hotărâtă și m-am înscris la bal ca să îmi fac prieteni noi, să mă distrez și să demonstrez că pot face față unor noi provocări.

Perechea nr. 2: Arina Colin și Gabriel Negrea

Bună! Mă numesc Arina, am 15 ani și vin din clasa IX A. Mă consider o persoană prietenoasă, ambițioasă și sociabilă, iar în timpul liber îmi place să citesc, să călătoresc și să experimentez lucruri noi. M-am înscris la Balul Bobocilor deoarece mi se pare o experiență unică, din care pot învăța multe și de care mă voi bucura din plin. Perioada pe care o voi reprezenta împreună cu partenerul meu este Evul Mediu.

Bună! Mă numesc Gabi, am 15 ani și vin din clasa IX F. Sunt o persoană prietenoasă, amuzantă, sociabilă, iar în timpul liber îmi place să ies cu prietenii, să scriu versuri despre lumea înconjurătoare, să joc fotbal și să încerc lucruri noi. M-am înscris la Balul Bobocilor pentru că este o experiență unică, de unde pot învăța lucruri noi în timp ce mă distrez.

Perechea nr. 3: Teodora Timbuș și Paul Gavrilă

Bunăăă! Mă numesc Tea și vin din clasa a IX-a A. Sunt ambițioasă și creativă și am ales să particip la bal deoarece consider că am calitățile necesare. Sunt deschisă la noi provocări prin intermediul cărora mă pot dezvolta, dar și distra. Îmi place foarte mult să călătoresc și să cunosc persoane noi. Împreuna cu partenerul meu, Paul, vom reprezenta perioada victoriană.

Numele meu este Paul și vin din clasa a IX-a B. M-am înscris la bal pentru că îmi place să experimentez lucruri noi și să ies din zona de confort. Îmi place să întâlnesc persoane noi și să am legături strânse cu acestea și consider că asta este o oportunitate perfectă.

Perechea numărul 4: Maria Zecheru și Alex Mureșan

Bună! Mă numesc Maria Zecheru și sunt în clasa a IX-a B. M-am înscris la bal deoarece consider că este o șansă de a mă dezvolta și de a-mi ieși din zona de confort. Sunt o fire extrovertită, creativă și optimistă, iubesc să interacționez cu oamenii și încerc să văd frumosul în orice. Îmi place să cânt, muzica fiind dintotdeauna pasiunea care m-a ajutat să zâmbesc și în cele mai grele momente. Împreună cu partenerul meu, voi reprezenta perioada anilor 20-30.

Bună! Sunt Alex Mureșan din IX B, îmi plac sporturile, științele exacte și provocările; până la urmă, asta m-a determinat să fiu unde sunt. Am vrut să cunosc oameni noi, să experimentez lucruri noi și să creez momente de neuitat. De asemenea, îmi place să duc tot ce încep până la capăt și să dau tot ce e mai bun din mine, indiferent de situație, să mă simt bine.

Perechea nr. 5: Eliana Țuțui și Tudor Petric

Salut, mă numesc Eliana Țuțui și sunt elevă în clasa a IX-a G. M-am înscris la Balul Bobocilor fiindcă îmi plac provocările și vreau să îmi depășesc limitele. Reprezint perioada anilor 60-70, o perioadă plină de culoare, de curaj și spirit liber, perioadă în care mă identific prin caracterul meu vioi și spontan. I can’t help falling in love with this experience!

Vă salut! Numele meu este Tudor Petric și vin din clasa IX E. În timpul liber îmi place să ascult sau să creez muzică și să cunosc noi persoane sau să-mi petrec timpul cu prietenii apropiați. Motivul pentru care m-am înscris la bal este de a trăi momente si experiențe unice alături de oameni noi care apar în viața mea, în speranța că momentele acestea îmi vor deschide noi orizonturi și îmi vor adapta gândirea pentru diferite situații din viitor.

Perechea nr. 6: Alexia Sabău și Kevin Suardi

Salutare tuturor! Mă numesc Alexia Sabău, vin din clasa a IX-a G și împreună cu partenerul meu, Kevin, reprezentăm perioada anilor 80-90. Am ales să particip la bal, deoarece sunt o fire dinamică si curioasă, astfel că îmi doresc ca pe parcursul liceului să leg cât mai multe prietenii frumoase și să trăiesc din plin experiențele pe care liceul mi le poate oferi.

Buna tuturor! Eu sunt Kevin, din clasa a IX-a A. Am ales să vin la bal deoarece îmi plac provocările, iar  participarea la bal presupune o provocare din mai multe puncte de vedere, creativ si artistic, reușind să-mi pun în valoare anumite talente. În seara balului vă voi face să uitați de toate grijile, pentru că am pregătit momente deosebite, ce vă vor ține cu sufletul la gură! Fiți cu ochii pe noi, perechea nr. 6 și nu veți regreta!

Perechea nr. 7: Cristina Fuga și Darius Seician

Salut! Ma numesc Cristina Fuga. Am 15 ani și sunt elevă in clasa IX F. M-am înscris la bal pentru a trăi o experiență unică alături de prieteni și pentru a cunoaște persoane noi. Sunt o persoană creativa și muncitoare, iar alături de partenerul meu vă vom arăta posibilele aspecte ale viitorului, aceasta fiind perioada pe care o reprezentăm.

Salut! Sunt Darius din IX A, îmi place baschetul, matematica, de fizică să nu aud; m-am înscris la bal pentru că îmi plac provocările și am crezut că va fi o experiență frumoasă și amuzantă; aparent așa va fi.

This poll has ended (since 1 year).

SONDAJ Balul Bobocilor la Colegiul Național HCC din Alba Iulia: Votează MISS popularitate la Alba24.ro

Maria Zecheru
27.32%
Teodora Timbuș
21.92%
Eliana Țuțui
15.33%
Oana Bompa
12.75%
Alexia Sabău
8.99%
Cristina Fuga
7.81%
Arina Colin
5.88%

SONDAJ Balul Bobocilor la Colegiul Național HCC din Alba Iulia: Votează MISTER popularitate la Alba24.ro

Alex Mureșan
26.30%
Tudor Petric
16.97%
Kevin Suardi
14.67%
Paul Gavrilă
14.30%
Darius Crețiu
11.52%
Darius Seician
8.79%
Gabriel Negrea
7.45%

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Bompa Diana

    vineri, 21.10.2022 at 11:48

    Echipa unu, echipa cea mai buna și echipa cea mai fotogenică.

  2. Nico

    luni, 24.10.2022 at 08:30

    SERIOS??????NICO

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax