Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

SONDAJ Balul Bobocilor la Colegiul HCC din Alba Iulia. Opt perechi într-o călătorie pe Terra. Votează MISS și MISTER Alba24.ro

Publicat

Opt perechi intră în lupta pentru cel mai râvnit titlu al Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia: Miss și Mister Boboc 2023.

Cei 16 boboci ai colegiului vor intra în competiție în data de 24 noiembrie la Casă de Cultură a Sindicatelor din oraș. 

Vezi și VIDEO: Gloria Dava-Pravăț și Rais Rus, Miss și Mister Boboc 2023 la Colegiul HCC Alba Iulia. Competiție pe tema ”Worldwide”

Tema balului va fi Worldwide. Mai exact fiecare pereche va reprezenta câte o țară și obiceiurile țării respective.

Însă până la balul propriu zis alba24.ro vă îndeamnă să vă alegeți favoriții pentru titlul de Miss și Mister Alba24.ro, titlu ce se va oferi în urma voturilor înregistrate în acest articol.

Facem precizarea că din motive evidente de a descuraja și bloca frauda prin vot multiplu, se poate vota o singură dată de pe un IP.

Asta însemnă că dintr-o locuință, sau chiar o instituție se poate vota o singură dată.

Restul persoanelor din casă sau din birou pot vota de pe datele mobile.

Sondajul se află la sfârșitul articolului.

Perechea nr. 1: Dalia Bera si Rais Rus

Olá! Mă numesc Bera Dalia, am 15 ani și vin din clasa a IX-a D. Mă consider o fire creativă, prietenoasă și ambițioasă, iar în timpul liber îmi place să ascult muzică, să călătoresc și să încerc lucruri noi.

Am ales să particip la bal, deoarece sunt mereu deschisă la noi provocări care mă ajută să îmi depășesc limitele.

Olá, mă numesc Rais Rus, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a F. Pe parcursul anilor am dezvoltat o pasiune pentru sport, iar dintre toate pe care le-am încercat, fotbalul m-a atras cel mai tare, în prezent mergând totodată și la sală.

Am ales să particip la bal deoarece sunt o fire curioasă, sociabilă, prietenoasă, deschisă la experiențe diverse și pentru a duce tradiția mai departe, după ce sora mea a câștigat Miss Boboc în 2019.

Consider că este oportunitatea perfectă de a cunoaște oameni noi și de a-mi arăta calitățile. Sunt ambițios, iar prin dedicare și implicare obțin mereu ceea ce îmi doresc. Împreună cu cea mai frumoasă parteneră, Dalia Bera, suntem perechea 1 și sperăm că și cea câștigătoare.

Noi reprezentăm Brazilia și vă vom expune tradițiile și tot ce trebuie sa știți despre aceasta țară.

Perechea nr. 2: Clarisa Costan și Alexandru Turlică

Bună! Mă numesc Clarisa Costan, am 15 ani și sunt în clasa a IX-a D. Sunt o persoană foarte ambițioasă, creativă și extrovertită.

Îmi place să-mi petrec timpul liber scriind poezii sau ieșind cu prietenii.

M-am înscris la Balul Bobocilor, deoarece întotdeauna mi-au plăcut provocările. Consider că Balul este o experiență unică, de neratat, din care voi învăța lucruri noi și care îmi va oferi șansa să leg prietenii frumoase.

Bună! Mă numesc Turlică Alexandru și sunt boboc în clasa a IX-a B. Cea mai mare pasiune a mea este baschetul, sport pe care îl practic de când sunt mic și care m-a ajutat să îmi dezvolt gândirea și disciplina.

Consider că sunt sociabil, creativ, responsabil și deschis oricărei provocări. Am ales să particip la Balul Bobocilor, deoarece sunt de părere că această experiență nu poate fi ratată.

Noi vom reprezenta Grecia, țara zeilor, iar în seara Balului promitem să vă uimim!

Perechea nr. 3: Gloria Dava-Pravăț și Tudor Șuleac

Salut! Mă numesc Dava-Pravăț Gloria și sunt din clasa a IX-a A, matematica informatică. Sunt o fire ambițioasă și descurcăreață, chiar dacă pot părea timidă la prima vedere.

Pasiunea mea este dansul și în general arta, matematica face o excepție de la regulă.

M-am înscris în bal pentru a transmite un mesaj prin dans și să-mi dovedesc mie și lumii, încă o dată, că visele pot deveni realitate.

Bonjour! Mă numesc Tudor Șuleac sunt din clasa a IX-a D, pe profil științe ale naturii. Îmi place sa încerc lucruri noi, iar pe lângă asta, sunt o fire prietenoasă, spontana si optimista, dar, uneori pot fi un pic încăpățânat.

Îmi doresc sa particip la bal  pentru a îmi ieși din zona de confort, ca sa cunosc oameni noi și cel mai important pentru a mă distra.

De când sunt mic mi-a plăcut sa distrez lumea și să le dau o stare de bine, așa ca în seara balului, eu împreuna cu partenera mea Gloria, vom face tocmai asta!

Noi vă vom încânta prin reprezentarea Franței, o țară a stilului și eleganței.

Perechea nr. 4: Maria Moisă și Filip Mătărîngă

Hola! Mă numesc Maria Moisă, am 14 ani și vin din clasa a IX-a G.

Sunt o fire ambițioasă, optimistă și creativă. Îmi place foarte mult să călătoresc, să cânt la pian și să dansez.

De mică am visat sa particip la bal, acesta fiind și un mod prin care pot cunoaște persoane noi și din care pot învăța multe lucruri.

Hola! Mă numesc Filip Mătărîngă, am 15 ani și vin din clasa a IX-a G.

Fotbalul este pasiunea mea. Îmi place să practic acest sport în timpul liber, alături de prietenii mei.

Sunt o fire sociabilă, încrezătoare și ambițioasă, care nu renunță foarte ușor.

Am ales să particip la bal pentru a experimenta lucruri noi, pentru a colabora cu cât mai multe persoane și pentru a-mi pune la încercare puterile.

Împreună, noi vom reprezenta Spania, iar în seara balului vă vom surprinde cu dansuri pe ritmuri exotice.

Perechea nr. 5: Alexia Ursu și Andrei Stanciu

Bună! Mă numesc Ursu Alexia și sunt din clasa a IX-a C. Sunt o persoană foarte ambițioasă și competitivă, iar de cele mai multe ori nu mă las până nu obțin ceea ce îmi doresc.

M-am înscris la bal pentru că o consider o experiența unică, de care fiecare ar trebui să aibă parte de-a lungul liceului.

Legăturile pe care le-am creat cu persoanele care ne sunt alături sunt foarte puternice și nu credeam că puteam să cunosc atât de mulți oameni frumoși în așa scurt timp.

Cu siguranță o să învăț o grămada de lucruri noi care mă vor ajuta pe viitor și nu v-oi regreta niciodată că am ales să particip.

Bună! Mă numesc Andrei Stanciu, am 15 ani și vin din clasa a IX-a F.

Mă consider o persoană prietenoasă, sociabilă, o fire veselă și mai ales ambițioasă. Îmi place sportul, în special dansul, iar în timpul liber îmi place să ies cu prietenii și să călătoresc.

M-am înscris la Balul Bobocilor deoarece este o oportunitate unică, din care pot învăța multe, iar în același timp să leg prietenii frumoase.

Noi o să reprezentăm Anglia și o sa încercăm să scoatem in evidentă ceva specific țării, cu speranța de a ne imprima în inimile voastre prin dans.

Perechea nr. 6: Sara Camelia Muntean și George Ciul

Namaste! Mă numesc Muntean Sara Camelia, am 15 ani și sunt elevă în clasa a IX-a B.

Sunt o persoană deschisă, foarte ambițioasă și mereu dornică să învăț câte ceva nou.

Îmi plac provocările, fapt care m-a convins să particip la Balul Bobocilor, o experiență unică, pe care nu aș fi putut să o ratez.

Mă pasionează muzica, atât să o ascult, cât și să o interpretez, în special să cânt la chitară. De asemenea, animalele sunt punctul meu vulnerabil și constituie o parte semnificativă din personalitatea mea, văzând întotdeauna latura frumoasă din orice.

Namaste! Mă numesc George Ciul și sunt din clasa a IX-a E. Îmi place mult sportul, în special baschetul.

Sunt o persoană generoasă, gata să cunosc oameni noi și iubesc să fac show.

M-am înscris la bal deoarece consider că o astfel de experiență nu merită ratată.

Noi vom reprezenta India și suntem pregătiți să vă dezvaluim farmecul și misterul acestei țări asiatice.

Perechea nr. 7: Maria Gordiță si Alexandru Stan Albert

Ciao! Mă numesc Gordiță Maria am 15 ani și sunt în clasa a IX-a B, matematică informatică intensiv engleză. Îmi place să dansez și am făcut dans sportiv de performanță aproape 7 ani, iar acum practic actoria de aproape 2 ani.

Sunt o persoana sociabilă, încrezatoare și ambițioasă, iar dacă încep un lucru, voi face tot posibilul să-l duc la bun sfarsit.

M-am înscris la bal deoarece mi se pare o oportunitate de neratat, unde am avut ocazia să cunosc oameni minunați și vreau sa dovedesc că pot trece peste orice provocari îmi apar în cale.

Ciao! Mă numesc Stan Albert Alexandru și sunt din clasa a IX-a C.

Îmi place să merg cu motocicleta prin pădure în timpul liber. Am ales să vin la bal pentru că sunt o fire aventuroasă, îmi plac experiențele noi și îmi doresc să înfrunt provocări, iar balul este o experiență unică și o adevărată provocare, așa că în seara balului o să dau tot ce am mai bun pentru a vă impresiona și face un spectacol de neuitat.

Noi vom reprezenta Italia.

Perechea nr. 8: Briana Bara si Tudor Prodan

Hola! Mă numesc Bara Briana și vin din clasa a IX-a D, Științe ale Naturii. Sunt o persoană perseverentă, isteață și mereu cu zâmbetul pe buze! Îmi place să gătesc, să fac sport și să ies afară împreună cu prietenii mei.

M-am înscris la Balul Bobocilor, deoarece doresc să îmi înving frica de a vorbi în public și totodată, consider că este o experiență unică din viața adolescentină!

Hola! Mă numesc Tudor Prodan, am 15 ani și vin din clasa IX D. Mă consider o persoană prietenoasă și perseverentă, iar în timpul liber îmi place să practic sporturi în special fotbalul și să petrec timp alături de prieteni.

M-am înscris la balul bobocilor deoarece consider că este o experiență inedită de care mă voi bucura și din care pot învăța lucruri noi.

Țara pe care noi o reprezentăm este Argentina, țara de argint.

This poll has ended (since 5 months).

Votează MISS POPULARITATE la Balul Bobocilor de la Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia

Briana Bara
18.23%
Maria Moisă
18.08%
Maria Gordiță
13.05%
Sara Camelia Muntean
11.85%
Dalia Bera
10.41%
Alexia Ursu
10.12%
Gloria Dava-Pravăț
9.92%
Clarisa Costan
8.33%

Votează MISTER POPULARITATE la Balul Bobocilor de la Colegiul Național Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia

Tudor Prodan
19.06%
Filip Mătărîngă
18.40%
Alexandru Stan Albert
12.22%
Andrei Stanciu
12.10%
Tudor Șuleac
11.49%
Rais Rus
9.68%
George Ciul
8.77%
Alexandru Turlică
8.28%

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

10 Comentarii

10 Comentarii

  1. Tudorrrr

    luni, 23.10.2023 at 20:41

    filip

  2. Monica Rusu

    marți, 24.10.2023 at 10:53

    Mult succes Tudor Șulea!!

  3. Manea Florin

    marți, 24.10.2023 at 17:16

    Mult success in viitor Tudor Suleac!

  4. Pasca Elena

    marți, 24.10.2023 at 19:01

    Votez Stan Albert Alexandru

  5. Popa Ionică

    marți, 24.10.2023 at 21:34

    Mult succes Maria Moisă !

  6. Maier Arghir

    marți, 24.10.2023 at 22:02

    Succes Maria Moisa ! Sunteti o pereche frumoasa!

  7. Dorin

    marți, 24.10.2023 at 22:15

    MARIA! CLAR!

  8. Filip Onita

    marți, 24.10.2023 at 22:48

    votez Maria Moisa

  9. Mureșan Carolina

    marți, 24.10.2023 at 23:45

    Votez Maria Moisa

  10. Elena Stanca

    miercuri, 25.10.2023 at 06:03

    Mult succes Alexia Ursu și Andrei Stanciu!Sunteți cei mai frumoși!
    Meritați sa ajungeți cât mai sus!
    Votez aceasta pereche, minunata!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax