Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Sondaj: Balul Bobocilor la Liceul German din Sebeș. Patru perechi intră în lupta pentru Miss și Mister 2023. Votează-ți favoriții

Publicat

Patru perechi de boboci de la Liceul German Sebeș vor prezenta joi, 23 noiembrie 2023, o călătorie simbolică în lumea literaturii universale. Este Balul Bobocilor 2023.

Evenimentul se desfășoară de la ora 18.00, la Sala „Radu Stanca” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Până atunci, alba24.ro va invită să vă votați favoriții pentru titlul de Miss și Mister Alba24.ro, pe sondajul de mai jos.

De pe o singură adresă de IP se poate vota o singură dată, chiar dacă pe adresa respectivă sunt mai mulți utilizatori, cum este de exemplu cazul instituțiilor publice și al unor companii. În această situație, puteți vota de pe telefon, dezactivând wifi, cu ajutorul datelor mobile.

Cele patru perechi de tineri care, în acest an, concurează pentru titlul de MISS și MISTER Boboc al Liceului German Sebeș sunt alcătuite din bobocii:

Ana Capătă și Daniel Aron Nan

Ana Capătă, care și-a ales personajul Julieta, o tânără frumoasă și bogată care trăiește o poveste de iubire tragică la doar 14 ani (Romeo și Julieta).

Daniel Aron Nan, care îl va întruchipa pe Romeo, un tânăr din Verona căruia nu i se permite mariajul cu Julieta (Romeo și Julieta).

Natalia Nicoleta Filip și Răzvan Paul Aldea

Natalia Nicoleta Filip, o va prezenta pe Zoe, femeie cochetă și autoritară care pierde din neglijență o scrisoare de amor secretă (O scrisoare pierdută).

Răzvan Paul Aldea, îl va interpreta pe Ștefan, amantul personajului Zoe (O scrisoare pierdută).

Adela Maria Henter și David Ionuț Cârstea

Adela Maria Henter, o va prezenta pe Luise, o fată de rând, cu o poveste de amor legată alături de nobilul Ferdinand care, din păcate, se termină tragic (Kabale und Liebe).

David Ionuț Cârstea, îl va întruchipa pe Ferdinand von Walter, un bărbat rațional și cu încredere în sine care, la sfârșitul dramei, o va otrăvi pe Luise, după care se va otrăvi el însuși ( Kabale und Liebe).

Denisa Maria Oprița și Dragoș Ionuț Trufin

Denisa Maria Oprița, o va prezenta pe Maitreyi, o tânără din India care se îndrăgostește de Allan, europeanul, poveste de dragoste care nu se poate împlini datorită diferențelor culturale (Maitreyi).

Dragoș Ionuț Trufin, îl va întruchipa pe Allan, un tânăr european aflat în India, unde o întâlnește pe Maitreyi, de care va ajunge să se îndrăgostească (Maitreyi).

 

This poll has ended (since 3 months).

Votează MISS POPULARITATE la Balul Bobocilor 2023 de la Liceul German din Sebeș

Natalia Nicoleta Filip
36.33%
Adela Maria Henter
40.50%
Denisa Maria Oprița
7.81%
Ana Capătă
15.35%

Votează MISTER POPULARITATE la Balul Bobocilor 2023 de la Liceul German din Sebeș

Dragoș Ionuț Trufin
5.63%
David Ionuț Cârstea
38.05%
Răzvan Paul Aldea
46.99%
Daniel Aron Nan
9.33%

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax