Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SONDAJ: Crin Antonescu ar câștiga detașat din primul tur președinția României. PSD și PNL ar obține împreună 61%

Publicat

Crin Antonescu ar câştiga detaşat primul tur al alegerilor prezidenţiale, arată datele unui sondaj realizat de Avangarde în perioada 11-18 februarie la comanda Realitatea TV. Potrivit cercetării care are o marjă de eroare de +/- 3,27 % , preşedintele PNL ar obţine 35% din procente, urmat de premierul Victor Ponta, cu 15%, Dan Diaconescu şi Mihai Răzvan Ungureanu, cu câte 9%.

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, Corneliu Vadim Tudor şi preşedintele Traian Băsescu (care nu mai are însă cum să candideze pentru un nou mandat) au câte 4%, în timp ce primarul Sibiului, Klaus Johannis, are trei procente.

În ceea ce priveşte parlamentarele, PSD are 37%, PNL – 24 %, PDL – 13%, iar PP-DD – 11%. O apariţie spectaculoasă este cea a Forţei Civice a lui Mihai Răzvan Ungureanu, creditată cu 6 %.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. mircea t

    miercuri, 20.02.2013 at 09:00

    da, este cat se poate de real, s-au tinut de cuvant. I-as mai vota inca 12 ani de acum inainte. Zic unii ca de cind au venit a crescut pretul la alimente cu 5%, curentul 6%. gazul 7%, benzina e 7 lei, impozitele cu 16% mai mari, dar nu cred ca e adevarat.Eu stiu ca se creaza locuri de munca tot mai multe, iar firmele mici si mijlocii au tot sprijinul din partea lor. Lumea prospera, pensiile au crescut cu 40 de lei. Felicitari lor. Ma aflu printre cei 66% dintre romani care au incredere in strategia lor de dezvoltare economica. Adevarul e ca altfel calatoresc prin Europa cind stiu ca Guvernul de la Bucuresti e condus de domnii Ponta , Voiculescu si Antonescu. Acum partenerii de la firmele din occident ma privesc cu incredere si respect. De ce oare a trebuit sa asteptam atit pana cind cineva demn sa vina la conducerea tarii?

    • dana

      joi, 21.02.2013 at 07:37

      Buna ironia!

  2. Vicele razvratit

    miercuri, 20.02.2013 at 10:27

    taci mah …

  3. ion

    miercuri, 20.02.2013 at 18:17

    ba da santem prosti tare sal votam pe adormitul de CRINISOR,dar la romani e posibil orice,sintem un neam de prosti,ne conduc toti intrlopii si parvenitii,ne meritam soarta!!!!

  4. ovidiu

    miercuri, 20.02.2013 at 20:59

    catre ion
    esti chiar prost rau…Ba da(r) suntem nu santem si sa-l nu sal
    mai invata romaneste ca nu doare ,crede-ma si nu credema!

  5. biscuite

    joi, 21.02.2013 at 00:15

    Prima metoda miseleasca a fost sa creasca impozitele cu 16 %… aici a pierdut mai mult de jumate din voturi… apoi impozitarea taranului… nici un guvern de 24 de ani incoace nu a indraznit macar sa faca acest lucru… aici a mai pierdut 4 milioane de voturi… cu politica de promovare si sprijinire putorilor si a trantorilor din sistemul de stat nu o sa scoti o tara din criza… din mai anul trecut pana acum suntem doar pe scadere economica… oare de ce? Iar aia 40 de lei pe care ii iau pensionarii in plus, se duc pe ingflatia creata tot de guvernanti… cu resurse importante de petrol si gaz, platim mai mult ca toate tarile europene… Il mai voteaza naiba la anul… poate doar mascaricii aia… lingai de partid… cum le zice oare? ….ohhh da… „politrucii”.

  6. Marcel

    joi, 21.02.2013 at 12:26

    daca si adormitu de Crin ajunge presedinte , atunci vai de noi, oricum am ajuns pe ultimul locin Europa si la cate absente are in parlament , nu cred ca are vreo idee de ce se intampla in tara, o sa ne joace pe toti la poker, au crescut putin pensiile si salariile(praf in ochi prostilor), dar cat au crescut preturile, taxele si impozitele?????!!! De exemplu dintr-un salar se plateste 40% la suta impozit, la orice produs cumparat platim 24% TVA , deci din start 64 % se duce la stat, plus taxe si accize pe carburanti,tigari, alcool, gaz, curent , etc, noi cu ce mai ramanem din salar??!!! Cu aproximativ 20%, restul merge in ……..visteria statului pt. ca sa sustina 600 de hoti si trantori.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax