Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sondaj INSCOP: PSD conduce în preferințele românilor, AUR scade 3 procente după invazia Ucrainei de Rusia. PNL trece pe locul 2

Publicat

AUR începe să scadă în sondaje, după invazia Ucrainei de către Rusia și ca urmare a modului în care liderii acestui partid s-au raportat la situația din țara vecină. 

Acesta este primul sondaj de opinie realizat după invazie. Partidul a scăzut cu 3,5% față de luna februarie, potrivit datelor postate de directorul INSCOP Research, Remus Ștefureac.

În schimb, intenția de vot pentru PNL a crescut cu 3,3%, iar partidul urcă astfel pe locul al doilea în preferințele românilor.

De remarcat că unii dintre liderii AUR au avut un val de acțiuni, declarații și luări de poziție prin care au promovat poziții violent anti-occidentale și narativul rusesc în România.

– PSD 32% (32,7% în februarie).

– PNL 19,9% (16,6% în februarie).

– AUR 18,9% (22,4% în februarie)

– USR 10,8% (10,3% în februarie).

Sondajul a fost realizat prin interviuri telefonice în perioada 2-7 martie 2022 pe un eșantion de 1077 de respodenți. Eroarea maximă admisă este de +/-3%.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Gelu Stoian

    miercuri, 09.03.2022 at 17:04

    Basme populare PSD-iste a INSCOP-ului !!!!! Sondaj de opinie efectuat la si dupa COMANDA PSD-ului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. pilu

    miercuri, 09.03.2022 at 20:50

    Indiferent care câte procente are situaţia românilor tot aia e. Indiferent de procent, cantitatea de prostie in partide e aceiaşi. Şi asta vedem de multă vreme. Romania este un stat eşuat, condus de marionetele celor care au luat puterea in 90.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax