Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sondaj Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă ar intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Pe ce locuri sunt Geoană și Simion

Publicat

Un sondaj CURS realizat în luna august a anului 2024, pentru alegerile prezidențiale îi plasează pe primele două locuri pe Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Pe locul trei, în sondaj s-ar afla Mircea Geoana din poziția de candidat independent, iar pe locul patru, George Simion, din partea AUR.

Este vorba despre un sondaj realizat în perioada 6-22 august. 

La întrebarea ”Dintre următorii candidați, cu care ați vota la alegerile prezidențiale, dacă acestea ar avea loc duminica viitoare?”, 32 % dintre cei întrebați l-au indicat pe Marcel Ciolacu.

Mai exact, în sondaj se află candidatul PSD Marcel Ciolacu, cu 32%, urmat de Nicolae Ciucă (PNL) cu un procent de 19%. Apoi, pe locul al treilea se află Mircea Geoană din poziția de candidat independent, cu 15%.

George Simion, candidatul AUR se află pe locul al patrulea, cu 14 %, iar Elena Lasconi din partea Alianței Dreapta Unită, cu un scor de 11 %.

Europarlamentarul Diana Șoșoacă are în sondajul realizat de CURS un rezultat de 5%.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 1067 de respondenți, cu o marjă de eroare de +/-3% la un nivel de încredere de 95%. Metoda de culegere a datelor a fost față-în-față, la domiciliul respondenților.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate