Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SONDAJ: Topul cartierelor din Alba Iulia după percepția oamenilor despre educație

Publicat

alba iulia, cetate

Cartierele Cetate, Maieri și Centru au fost votate ca având cele mai bune facilități educaționale din Alba Iulia. Percepția cetățenilor asupra orașelor și cartierelor cu cele mai bune facilități educaționale a fost o parte a unui studiu mai amplu despre Orașe și cartiere din România, studiu la care au răspuns peste 250.000 de persoane. Pentru realizarea clasamentului, participanții studiului au fost invitați să evalueze orașele și cartierele în care locuiesc din punct de vedere al facilităților educaționale, de la 1 la 5, unde 1 este foarte rău, iar 5 este foarte bine. Doar mențiunile care au primit cel puțin 100 de răspunsuri au fost incluse în clasamentul final.

Cartierele în care locuitorii simt că au cele mai bune facilități educaționale la nivel național sunt Copou din Iași, Tineretului din București și Gheorgheni din Cluj-Napoca, potrivit Raportului de cercetare privind facilitățile educaționale din orașele și cartierele din România, făcut de D&D Research pentru Storia.ro.  Aceste cartiere sunt urmate de Grigorescu din Cluj-Napoca și Nicolae Grigorescu din București. La polul opus, cele mai neavantajoase cartiere, potrivit percepției oamenilor, sunt Oncea din Oradea, Calea Timișoarei din Reșița, Micești din Alba Iulia, Griviței din Baia Mare și Bere din Pitești.

Iată care sunt cele mai apreciate cartiere Alba Iulia din perspectiva educației.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax