Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sondaj: Trei sferturi dintre români petrec vacanţa de Paşti şi 1 Mai acasă. Unii spun că au crescut preţurile de cazare

Publicat

masa familie

Majoritatea românilor au decis să-şi petreacă sărbătorile de Paşte şi 1 Mai, acasă. Peste 84% dintre ei spun că nu vor pleca în minivacanţă.

Aproape un sfert dintre români au redus şi bugetul cheltuit cu ocazia sărbătorilor pascale dar jumătate au declarat că vor cheltui aceeaşi sumă ca anul trecut. Poate unul dintre motivele pentru care românii au decis să stea acasă de sărbători, ar putea fi preţurile mai mari la cazare. 40% dintre respondenţi au declarat că au observat acest lucru şi spun că preţurile au crescut comparativ cu anul trecut, potrivit unui sondaj citat de hotnews.ro şi realizat pe un eşantion reprezentativ la nivel naţional de 1.588 de respondenţi.

Citeşte şi URĂRI DE PAŞTE 2019 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Comparativ cu anul trecut, numărul celor care preferă să petreacă 1 mai acasă a crescut cu peste 20 de puncte procentuale.

Aproape 44% dintre români spun că au un buget de sub 500 de lei pentru sărbătorile de Paşte, iar doar 14% dintre ei au un buget care depăşeşte 1.000 de lei. Mare parte din sumă merge către bunătăţile pentru masa de Paşte – peste 66% vor cheltui între 100 şi 500 de lei.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax