Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sony a lansat Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact. Design modern și accent pe video

Publicat

Sony a lansat la Mobile World Congress smartphone-urile Xperia XZ2 și Xperia XZ2 Compact, noile vârfuriri de gamă ale producătorului japonez.

Sony a schimbat acum designul smartphone-urilor sale, care nu mai sunt așa de pătrățoase. Acestea sunt acum mai curbate pe partea din spate și aduc mai mult a HTC U11 Plus. Tot în spate se regăsește senzorul de amprentă, după ce până acum acesta era încorporat în butonul de pornire de pe laterală telefonului.

Xperis XZ2 are un ecran de 5,7 inchi și format 18:9, rezoluția acestuia fiind 1080 x 2160 pixeli. Modelul mai mic are ecran de 5 inchi, dar aceeași rezoluție. Ecranul este Triluminos, iar tehnologia X-Reality permite transformarea oricărui filmuleț aproape de standardul HDR pentru o vizionare mai plăcută. Această tehnologie este prezentă pe televizoarele Sony, iar grupul nipon o transplantează acum și pe mobile.

Nouă gamă de top de la Sony vine cu procesoare Qualcomm Snapdragon 845, cel mai rapid cip al momentului. Sony promite, de altfel și viteze de descărcare de 1,2 Gbps pentru XZ2 și de 800 Mbps pentru fratele mai mic.

Ambele vin cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB pentru stocare. Amândouă permit extinderea memoriei printr-un card microSDXC de până la 400 GB.

În privința bateriei, modelul mai mare, Xperia XZ2, are 3,180 mAh, pe când modelul Compact are 2.870 mAh. Ambele sunt rezistente la apă și praf.

Camera este una dintre zonele în care Sony deține un mare avantaj asupra competitorilor săi având în vedere că senzorii produși de către companie sunt prezenți pe mai toate smartphone-urile de top din lume.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax