Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Sorin Bumb, deputat PNL de Alba: Liberalizarea pieței gazelor, supusă dezbaterii CSAT

avatar

Publicat

Deputatul PNL de Alba Sorin Bumb anunţă că în ședința de marţi a Comisiei pentru Industrii a Camerei Deputaților s-a concluzionat că liberalizarea pieței gazelor poate genera o problemă de siguranță națională.

Gazul românesc din producția internă va fi vândut la bursă, iar România va fi nevoită apoi să importe gaz pentru a-și acoperi consumul intern, potrivit sursei citate.

Politicianul precizează că din acest motiv s-a decis consultarea CSAT și solicitarea unui punct de vedere din partea acestui organism, înainte de emiterea avizului Comisiei.

„Iată că avertizările mele au produs, în sfârșit, efecte! Am avertizat public, încă din luna mai, asupra costurilor ascunse pe care populația va trebui să le suporte în această iarnă, ca urmare a liberalizării pieței gazelor.

Am mai spus și o repet: eu nu susțin această lege, prin care se scumpesc gazele și atât populația cât și economia națională au doar de suferit. Voi vota împotriva ei, atât in Comisia de Industrii cât și în plenul Camerei Deputaţilor.

Chiar dacă nu am decât un vot, voi face tot ce îmi stă în putință pentru a respinge aceste măsuri total nepotrivite și prost gândite, de un guvern ce ne-a adus pe marginea prăpastiei”, a declarat deputatul PNL de Alba Sorin Bumb.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

Publicitate

AIUD

O persoană rănită ușor într-un accident produs la Aiud. Un TIR a rupt o țeavă de gaz

avatar

Publicat

O persoană a fost rănită într-un accident de circulație produs în Aiud, unde un TIR a lovit o țeavă de gaz. La fața locului au fost chemate  echipe ale ISU și ale furnizorului de gaze naturale.Detașamentul Aiud al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba a intervenit în noaptea de luni spre marți la un accident petrecut […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Salariul minim creşte de la 1 noiembrie 2018. Olguţa Vasilescu: ”Diferenţiere în funcţie de studii sau vechime”

avatar

Publicat

bani

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că salariul minim pe economie creşte de la 1 noiembrie anul acesta, şi nu de la 1 ianuarie 2019, cum era iniţial programat. De asemenea, salariul minim va fi diferenţiat în funcţie de studii sau vechime: 2.080 lei salariul minim brut pe ţară şi 2.350 lei salariul minim […]

Citește mai departe
Publicitate

ABRUD

Raport al CIA despre jaful resurselor din Apuseni. Aurul, argintul și uraniul plăteau operațiunile sovietice de spionaj

avatar

Publicat

CIA Apuseni

Arhiva desecretizată a Agenţiei Centrale de Informaţii a SUA, celebra CIA, oferă informații extraordinare despre un ”proiect” româno-sovietic, desfășurat în Munții Apuseni. Totul se desfășura în cel mai mare secret, muncitorii erau izolați, iar minele erau păzite de soldaţi sovietici înarmaţi cu „balalaici”, cum erau numite de localnici, pistoalele mitralieră.La începutul anilor 1950, a fost […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat decedat, descoperit într-un apartament din Alba Iulia. Pompierii au forțat ușa

avatar

Publicat

Detașamentul Alba Iulia al Inspectoratului pentru Situații de Urgență a intervenit, luni seară, pentru deblocarea ușii unui apartament dintr-un bloc situat pe Bulevardul Revoluției din municipiu.Înăuntru, aceștia au descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat. Intervenția s-a produs ca urmare a unei alerte. Deocamdată nu se cunosc motivele decesului. La fața locului au fost chemați și polițiștii. Foto: […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate