Connect with us
Publicitate

POLITICA

Sorin Bumb, deputat PNL de Alba: „Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor”

Publicat

sorin bumb

Sorin Bumb, deputat PNL de Alba, consideră că schimbarea lui Liviu Dragnea de la cârma PSD nu înseamnă şi reforma în acest partid.

„Întreaga tevatură creată de schimbarea lui Liviu Dragnea de la cârma PSD nu este nimic altceva decât praf în ochii celor orbiți oricum de mirajul guvernării PSD. Deși, în aparență revoluționară, această mișcare inițiată prin celebra, deja, scrisoare de protest, nu este nimic altceva decât o reglare de conturi ordinară.

Dacă într-adevăr PSD dorea ceva bun pentru români, ar fi venit cu o schimbare totală, nu doar cu o schimbare a păpușarului. În primul rând, cu o schimbare a celui mai slab guvern din istoria țării și apoi cu o îndreptare a tuturor acelor nemernicii comise de acest guvern sub bagheta lui Dragnea, nemernicii ca Ordonanța 13, care au scos lumea în stradă și au generat ecouri negative până peste ocean.

În schimb, PSD ce face? Cere schimbarea lui Dragnea cu Viorica Dăncilă și laudă ca extraordinare toate măsurile adoptate până acum! Un așa-zis comitet de inițiativă, în care parcă și vedem umbra lui Iliescu și a Comitetului Salvării Naționale, și-a asumat rolul de a-l sataniza pe Dragnea și de a-i pune în cârcă toate relele. Un adevărat raport Hrușciov a fost întocmit și făcut public numai că, spre deosebire de sovietici, care în ’56 l-au condamnat la congres pe mustăciosul Stalin, dar și crimele sale, gașca PSD-istă de acum l-a condamnat doar pe mustăciosul Dragnea, dar i-a lăudat fărădelegile. În plus, situația este și mai hilară pentru că toți membrii acestui comitet de inițiativă sunt cei care l-au sprijinit tot timpul pe Dragnea și l-au ajutat să facă toate nemerniciile care au adus România pe marginea prăpastiei.

Iată deci, că nici vorbă de reformă în PSD. Atât timp cât acest partid este condus de oameni ca Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Robert Negoiță, Nicolae Bădălău, Marian Neacșu și alții ca ei, care au susținut constant atacurile repetate asupra statului de drept, justiției și economiei românești, nu se poate vorbi de nimic altceva, decât de o schimbare a găștilor care împart corupția și incompetența.

Nu vă bucurați, așadar, că pleacă Dragnea, că s-ar putea să dăm de mai rău…!”, transmite deputat PNL de Alba, Sorin Ioan Bumb, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 21.09.2018 at 18:07

    Domnul ******, Hrusciov nu a avut curajul sa faca ce spui tu atat timp cat Stalin a trait. Astia s-au impotrivit unui om viu. Altele sunt datele problemei, iar rezultatul va fi un mare zero barat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax