Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sorin Bumb, deputat PNL de Alba: Tripleta Dragnea-Dăncilă-Tudorel lasă România fără fonduri europene

Publicat

Sorin Bumb, deputat PNL de Alba, susține că haosul creat de guvernările PSD a depășit granițele României și a produs efecte până la Bruxelles, determinându-i pe oficialii europeni să gândească un nou mod de alocarea a fondurilor europene.

„Acțiunile distructive și iresponsabile ale PSD s-au ținut lanț, culminând în ultimii doi ani și generând o situație fără precedent, cu reverberații la nivel european. Tot ce s-a clădit de la aderarea României la UE, în 2007, a fost sistematic distrus de PSD.

Au început cu dinamitarea statului de drept și modificarea legilor justiției, astfel încât infracțiunile comise de clica PSD-istă să fie grațiate sau să fie pedepsite cu sancțiuni modice, precum închisoarea în weekend. Au continuat cu dinamitarea economiei naționale prin acordarea de beneficii sociale nesustenabile, ce au dus la încălcarea tratatelor europene ce impun un deficit bugetar de maxim 3 procente, tocmai pentru a asigura siguranță și predictibilitate economică în spațiul UE. Au mers apoi și mai departe, dinamitand chiar și politica externa a UE, prin anunțarea deciziei separate de a muta ambasada României in Israel la Tel Aviv, doar ca să răsplătească astfel cercurile de interese țesute în jurul lui Daddy de consilierii de imagine israelieni.

La toate acestea se adaugă și năzbâtiile cu fonduri europene ale numeroaselor guverne PSD anterioare, respectiv jaful fondurilor POSDRU, devalizarea fondurilor pentru infrastructură, îngropate în autostrăzi dărâmate și căi ferate pe care se circula ca în 1985, sau incapacitatea de a atrage fonduri pentru cercetare, dezvoltare și noi tehnologii.

Uniunea europeană, sătulă să vadă că banii alocați de Bruxelles, în loc să genereze dezvoltare, au ajuns să adâncească inegalitățile, prin prisma modului iresponsabil în care PSD îi folosește, a anunțat deja că lucrează la un nou mecanism de alocare. Vor fi sancționate exact derapaje de genul celor realizate se Dragnea, Dăncilă și Tudorel.

Soluția pentru evitarea dezastrului total este plecarea neîntârziată a acestui guvern iresponsabil. Numai așa vom putea evita ca românii să rămână și fără subvențiile plătite de APIA, sau fără fondurile de dezvoltare prin care drumurile, apa și canalizarea au ajuns în satele românești”, a transmis deputatul Sorin Bumb.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax