Connect with us
Publicitate

POLITICA

Sorin Bumb: „Deputatul Dîrzu vrea să le pună moților ochelari cu lentile colorate ca să vadă viața în roz”

Publicat

În conferința de presă de la sediul PDL Alba, administratorul județului, Sorin Bumb, a adus în discuție subiectul consultațiilor gratuite pe care deputatul PSD Ioan Dîrzu intenționează să le inițieze în zona munților Apuseni. Democrat-liberalul susține că această inițiativă este o capcană pentru cetățeni, deoarece, în urma consultației gratuite, aceștia  vor fi convinși să cumpere ochelari foarte scumpi.

Recent, președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu și-a anunțat intenția de a porni o campanie în munții Apuseni, prin care cetățenii pot beneficia de consultații oftalmologice gratuite. Campania a început la jumătatea lunii mai în Alba Iulia, Sebeș, Cugir, Aiud și va continua și în Abrud, Cîmpeni și Baia de Arieș, până în 5 iulie.

„Văzând că moții sunt nemulțumiți de avantajele aduse de dânsul până acum, domnului deputat PSD Ioan Dîrzu i-a venit o idee genială. Aceea de a aduce o firmă de oftalmologie, ca să le pună probabil moților ochelari cu lentile colorate să vadă viața în roz. Și nu un cenușiu, așa cum o dă guvernarea USL. Dânsul nu face decât să persevereze în minciună, deoarece le-a promis consultații gratuite, iar această firmă, agreată de dânsul oferă ochelari la prețuri foarte mari”, a declarat Sorin Bumb.

Pentru a-și argumenta declarația, acesta a dat exemplul președintelui Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, care, în urma unei astfel de consultații, a fost convins să achiziționeze o pereche de ochelari care l-au costat 600 lei, cu toate că are „o vedere de vultur”.

„Pot să vă dau și un exemplu. O firmă a venit și la noi și l-a convins pe președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, care are o vedere de vultur, l-a convins că la vârsta sa are nevoie să poarte ochelari, care l-au costat 600 lei. Este o minciună. Le spune că le face consultații gratuite, dar ei vor vedea, când vine factura, că ochelarii sunt foarte scumpi. Nu vine o firmă în Apuseni, să nu iasă în avantaj. Asta fac toate firmele din țară. Sub pretextul că fac consultații gratuite, oamenii se înghesuie buluc, apoi îi conving că trebuie să comande ochelari și primesc factura”, a declarat Sorin Bumb.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax