Connect with us
Publicitate

POLITICA

Sorin Bumb întreţine tensiunea în relaţia cu deputatul Călin Potor

Publicat

Vicepreşedintele PD-L Alba, Sorin Bumb a venit, vineri, în conferinţa de presă a partidului, cu noi subiecte de atac la persoana deputatului independent Călin Potor. După ce, în urmă cu câteva săptămâni, l-a catalogat drept o “nulitate” politică, vineri, Sorin Bumb a dorit să scoată în evidenţă preocupările deputatului de Alba în Parlamentul României.

Într-o notă ironică, Bumb a arătat că Potor nu se preocupă de problemele serioase ale cetăţenilor din judeţ, prin faptul că a manifestat interes pentru strategia Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) de modificare a uniformelor poliţiştilor. Mai exact, este vorba de mutarea gradelor de pe piept, pe umăr şi de faptul că poliţiştii din Alba i-au semnalat că materialul din care sunt făcuţi pantalonii este de proastă calitate, cerându-i ministrului MAI, Constantin Traian Igas, informaţii concrete despre cum vor fi modificate uniformele poliţiştilor şi dacă acest lucru presupune un demers pentru îmbunătăţirea activităţii Poliţiei Române.

Totodată, pedelistul a mai adus în discuţie o altă interpelare formulată de Călin Potor, adresată ministrului Cătălin Predoiu, Ministerul de Justiţie. Deputatul cerea explicaţii ministrului cu privire la posibila desfiinţare a „judecătoriilor rurale”. “Este vorba despre mai multe instituţii judecătoreşti, construite recent, după normele europene, cu dotări foarte bune şi care au costat milioane de euro din bugetul naţional”, se arăta în interpelarea deputatului Călin Potor.

Despre acest aspect, Sorin Bumb a ţinut să precizeze: “V-am adus extras din legea ce ţine de organizarea justiţiei. Nu există judecătorii rurale. Dânsul, fiind în Parlament, măcar atâta putea să vadă, dacă sunt sau nu sunt judecătorii rurale”.

Acesta a fost rezervat în a face mai multe comentarii pe aceste subiecte.

Reamintim că deputatul independent Călin Potor a declarat, recent, că-l va acţiona în instanţă pe Sorin Bumb pentru declaraţii publice tendenţioase la adresa sa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. cristian

    sâmbătă, 13.11.2010 at 00:51

    Ce mai vrea si lingaul asta de Bumb. Si cum isi permite sa vorbeasca de nulitati? Ce a facut acest Bumb sa-si permita sa-l numeasca pe Calin Potor nulitate? Nimic in afara de a fi catelusul lui Hava.

    • cartagena

      joi, 10.02.2011 at 00:03

      Pentru Cristian : baiatule daca nu stii politica nu te baga. Il cunosti cumva pe Sorin Bumb ca sa vorbesti asa de el? Lasa politica in seama celor care au cap si judeca.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax