Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Sorin Cârțu și-a măritat fata cea mare la Alba Iulia. Mirele este avocatul Alexandru Bolca

Publicat

Antrenorul care a pregătit cele mai cunoscute echipe din România, Sorin Cârțu este socru mic, de sâmbătă, la Alba Iulia. Fiica cea mare a antrenorului, Roxana Ioana Cârţu (27 ani), a avut cununia religioasă la Alba Iulia, ceremonia a fost oficiată de patru preoți, iar cantorii au fost înlocuiți cu un cor amplasat la balconul Catedralei. Masa festivă a avut loc la Alba Mall. Fiica lui Cârțu s-a căsătorit cu avocatul Mircea Alexandru Bolca (30 ani), din Alba Iulia.

Alaiul a avut parte și de o primire specială din partea Gărzii de la Traseul Celor Trei Fortificații. Intervievat de jurnaliștii aflați la cununia religioasă, Sorin Cârțu a refuzat să vorbească despre sport. Acesta a fost întrebat dacă va antrena Universitatea Craiova în Liga a II-a. ”Sunt la nuntă, nu mă luați cu întrebări de fotbal”, a spus Sorin Cârțu, care și-a permis și o glumă, când i s-a spus că are ”stofă” de socru mic: ”Sunt la a doua tentativă, sunt la recidivă, am emoții, normal, ca orice părinte care-și căsătorește fiica cea mare. Eu le-am asigurat voiajul de nuntă. Nunta e la Alba pentru că de aici e Alex, a fost dorința lui și așa am făcut”, a declarat Sorin Cârțu.

În urma cununiei religioase ce a avut loc la  ora 17.00, la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia, tot alaiul s-a mutat la  sala de nunți din incinta Alba Mall. La Alba Iulia a sosit şi Rodion Cămătaru, iar la cina  festivă mai erau așteptați Ilie Balaci și Gigi Nețoiu.

[media id=388 width=320 height=240]

[media id=389 width=320 height=240]

[media id=390 width=320 height=240]

[media id=391 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax