Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sorin Cîmpeanu: „Toți elevii de clasa a III-a vor avea la dispoziție manualele retipărite, clasice, până în momentul în care vor intra toate manualele digitale”

Publicat

clasa,manual Toți elevii vor avea manuale, cei de clasa a III-a au la dispoziție manuale clasice și le vor primi și pe cele digitale, a declarat luni ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

„Toți elevii vor avea manuale, toți elevii au manuale. Dacă ne referim în mod special la clasa a III-a, avem manualele digitale care nu au fost contestate la licitație, urmează etapa următoare pentru cele digitale. Toți elevii de clasa a III-a vor avea la dispoziție manualele retipărite, clasice, până în momentul în care vor intra toate manualele digitale”, a explicat demnitarul.

Referindu-se la revizuirea programei școlare, Cîmpeanu a spus că este un proces care trebuie aplicat coerent, întrucât modificările care se fac în sistemul educațional trebuie să fie realizate „din mers” și să vină „în întâmpinarea așteptărilor societății”.

„Sunt probleme după cum bine știm și la nivelul manualelor și revizuirii programei școlare. Este un proces ce trebuie aplicat cu multă coerență și multă consecvență pentru că sistemul educațional nu este unul ce poate fi oprit și schimbările trebuie să fie realizate din mers și să vină în întâmpinarea așteptărilor societății”, a spus ministrul.

sursa: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax