Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Vasile Dâncu, variantele de premier dacă PSD câștigă alegerile. Anunțul lui Marcel Ciolacu

Publicat

Președintele Marcel Ciolacu a declarat duminică seară că PSD are mai multe variante de premier, în cazul în care partidul va câștiga alegerile. 

”Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dâncu și mulți alții sunt potriviți”, a spus Ciolacu într-o emisiune electorală la Antena 3.

Șeful PSD a mai spus că ministrul Sănătății într-un guvern PSD va fi Alexandru Rafila, iar ministrul Educației va fi Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș.

Propunerea pentru Ministerul Finanțelor va fi Cristian Socol, autorul programului de guvernare al lui Liviu Dragnea.

Cristian Socol este unul dintre artizanii programului de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile parlamentare în 2016, program bazat pe creșterea masivă a deficitului bugetar, peste limita stabilită în tratatul UE. Dragnea a crescut cheltuieile cu pensiile și salariile bugetarilor, încercând să cumpere bunăvoința publică înaintea atacului la justiție.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Unul

    luni, 23.11.2020 at 00:10

    Ciolăcimea sa a miruit ipochimenii neamului în funcția de prim minstru să aibă lumea de unde alege. Hai sictir cu ei cu tot, asă ca să înțeleagă și ciolăcimea sa cam ce părere îmi lasă floarea psd. La Rahova cred că și-ar găsi cu toții un loc mult mai potrivit. Dragnea l-a și aflat și vă așteaptă cu mare drag să vă împărtășească taina axului cardanic. E cam complicat dar o să pricepeți

  2. pilu

    luni, 23.11.2020 at 14:05

    Pai ce, tot cu rebuturi veniti ? Nu i-ati dat deoparte voi insiva ? Pai vedeti ca nu aveti oameni ? Credeti ca Dancu ia premier sa se faca de cacao si sa-i fie rusine sa mai iese pe strada ?
    Se vede clar ce si-au pus PSD-istii in frunte, un ciung.(Ciolac inseamna ciung).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax