Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sorin Groza, funcționar la Primăria Sebeș, condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare pentru abuz în serviciu și fals intelectual în formă continuată

Publicat

primaria sebes 3Curtea de Apel Alba Iulia a dispus în 2 martie condamnarea inculpatului Sorin Groza la pedeapsa de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual în formă continuată. Totodată, a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi a stabilit un termen de supraveghere de 3 ani.

Sorin Groza, în calitate de referent în cadrul Primăriei Sebeș – Biroul Colectare și Creanțe Bugetare, în perioada anilor 2012 – 2014, a eliberat în fals, mai multor persoane, 32 certificate de atestare fiscală în care a înscris date nereale privind cuantumul impozitelor datorate acestei unități administrative.

Dosarul a fost constituit ca urmare a depunerii unui denunț la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Alba, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba dispunând delegarea lucrătorilor SJA Alba pentru efectuarea unor acte de urmărire penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax