Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sorin Ovidiu Vîntu a primit pedeapsa de un an de închisoare cu executare pentru şantaj

Publicat

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat, joi, la pedeapsa de un an de închisoare cu executare, pentru şantaj, în dosarul referitor la fapte comise împotriva lui Sebastian Ghiţă. Decizia aparţine Curţii de Apel Bucureşti.

În dosar au fost inculpaţi Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar, acuzaţi de şantaj la adresa fostului managerul al Realitatea TV, Sebastian Ghiţă.

Potrivit procurorilor, Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar l-au ameninţat cu moartea pe Sebastian Ghiţă şi pe familia sa, respectiv cu compromiterea imaginii publice şi l-au constrâns să le plătească 150.000 de euro, în perioada martie-aprilie 2011 sau să accepte denunţarea unui contract.

Ion Ilie Cezar a primit pedeapsa de 5 luni de închisoare cu executare.

Curtea de Apel Bucureşti a judecat recursul formulat la decizia Judecătoriei Sectorului 1 din  februarie, prin care Sorin Ovidiu Vîntu fusese condamnat la 6 luni de închisoare cu executare, iar Ion Ilie Cezar, la 5 luni de închisoare cu executare.

Celula în care va ajunge Sorin Ovidiu Vîntu a fost pregătită special pentru accesul cu cărucior cu rotile, având în vedere afecţiunea de care suferă acesta.

Sursa text şi foto: realitatea.net

În dosar au fost inculpaţi Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar, acuzaţi de şantaj la adresa fostului managerul al Realitatea TV, Sebastian Ghiţă. Procurorii au stabilit că i-au cerut acestuia, 150.000 de euro pe lună, pentru a păstra contractul de mamagement pentru postul de televiziune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax