Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoseaua ocolitoare de la Zlatna a intrat în reparații. Autoritățile vor să scoată din oraș traficul greu spre Munții Apuseni

Publicat

Primăria din Zlatna a început miercuri lucrările de reparații la șoseua ocolitoare a orașului. Primarul Silviu Ponoran spune că anul acesta vor fi investiți aproximativ 400.000 de lei și că a cerut și ajutorul financiar al Consiliului Județean Alba, pentru continuarea lucrărilor.

Drumul, care face legătura cu Munții Apuseni, este foarte important pentru că va scoate traficul greu din oraș. Este vorba, spune primarul, despre mașinile de tonaj greu care trec acum prin Zlatna și care transportă minereu de la CupruMin, lemn, și despre cele care deservesc carierele de piatră din apropiere.

Tronsonul de drum care ocolește orașul este într-o stare jalnică, plin de crăpături și cratere.

”Să scoatem traficul greu din oraș, asta vrem. Am cerut ajutor de la consiliul județean, să vedem dacă poate să ne dea… Acest drum face legătura și cu drumul județean spre Almașu Mare” a spus Ponoran.

Primarul a adăugat că de 11 ani încearcă să repare acel tronson de drum, dar că nu a reușit să rezolve problema proprietății decât anul aceesta. ”Am găsit documente și am reușit să ne întăbulăm anul ăsta abia, după 11 ani. Am fost personal la IPTANA să căutăm în arhive” a mai adăugat Ponoran.

Drumul are o lungime de peste 3 kilometri.

Foto: Adrian Puiuleț

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax