Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Soț și soție din Alba, confirmați cu COVID, decedați după ce au făcut o formă severă a bolii. Nu erau vaccinați

Publicat

O familie, soț și soție din Alba, confirmați cu COVID-19, au decedat la Spitalul Orășenesc din Abrud. Aceștia au decedat în data de 21 octombrie 2021. 

Bărbatul de 75 de ani și femeia de 60 de ani din localitatea Bucium au ajuns la spital cu o formă gravă de COVID. Potrivit reprezentaților unității medicale, cei doi au fost internați la spital în data de 9 octombrie 2021.

Cei doi nu apăreau în evidențele medicale ca fiind vaccinați anti COVID. Ca și comorbidități aveau hipertensiune arterială.

Femeia a fost confirmată în data de 7 octombrie, iar bărbatul în data de 9 octombrie.

Managerul unității medicale din Abrud a declarat pentru alba24.ro, că situația este critică. Foarte greu mai găsești paturi libere, în județ, pentru pacienții cu forme puternice de COVID.

”Anul trecut a fost greu, anul acesta este și mai greu” a spus Anca Ionela Nicoleta managerul spitalului, despre evoluția pandemiei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax