Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Soțul Dianei Șoșoacă, implicat într-un scandal cu poliția și cu o echipă de jurnaliști de la RAI UNO

Publicat

Soțul senatoarei Diana Șoșoacă e acuzat că ar fi implicat într-un scandal violent cu Poliția. Scenele s-au petrecut la cabinetul de avocat al senatoarei, după ce o echipă de televiziune italiană (RAI UNO) care filma acolo a fost reclamată la 112 intrat în conflict cu snatoarea. 

La fața locului, scandalul a escaladat. Dumitru – Silvestru Șoșoacă ar fi lovit polițistul cu pumnul.

„În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict.

În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt”, a informat Poliția Capitalei.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției. În fața Parchetului s-au adunat mai mulți susținători, împreună cu senatorea.

Șoșoacă spune că ea și soțul ei au fost loviți și că bărbatul a apărat-o în timp ce era lovită de jurnalista italiană.

Aceasta a spus pe un live pe contul ei de Facebook că cel mai probabil, soțul ei va fi reținut și a pus totul pe seama unei conspirații care o vizează pe ea, din cauza activității politice.

UPDATE: Bărbatul a fost pus sub control judiciar.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax