Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spațiu de joacă pentru cei mici, în locul centralei termice de pe strada Poligonului din Alba Iulia. Primăria ține cont de solicitarea cetățenilor

Publicat

Solicitarea locuitorilor de pe strada Poligonului din Alba Iulia privind demolarea centralei termice din zonă şi amenajarea unor locuri de joacă pentru copii a avut ecou în rândul consilierilor locali. Potrivit primarului Mircea Hava, construcția respectivă urmează să fie demolată, iar în locul acesteia vor fi amplasate tobogane, leagăne și toate cele necesare unui spațiu de joacă adecvat pentru cei mici.

Într-un material anterior precizam faptul că 100 de locatari ai blocurilor situate pe strada Poligonului din municipiu au propus Consiliului Local demolarea centralei termice dezafectată din zonă și amenajarea pe terenul respectiv a unor spații de joacă, atât de necesare pentru cei mici. Primul care recunoaște că locurile de joacă în cartierele din Alba Iulia reprezintă într-adevăr o problemă în Alba Iulia este primarul Mircea Hava. Acesta a declarat că se va ține cont de solicitarea cetățenilor, mai ales că a observat chiar el că sunt foarte puține astfel de spații în cartierele de blocuri și case din oraş. „Majoritatea copiilor sunt nevoiți să se deplaseze în incinta unităților școlare pentru a întreprinde activități sportive și pentru a desfășura activități în aer liber. Din păcate, accesul în școli este tot mai mult interzis, iar asta deoarece tinerii se preocupă să distrugă aceste spații”, a explicat primarul.

Potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, în prezent, în municipiul nostru sunt amenajate 23 de spații de joacă pentru copii, dintre care 17 au fost amplasate în ultimii 4 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marius

    miercuri, 06.06.2012 at 10:28

    ar trebui sa se ocupe cineva si de curatenia la aceste spatii de joaca, unele sunt adevarate focare de infectie, pline de chistoace de tigari si mizerie de caine!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax