Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spărgător de maşini, prins de jandarmi la Aiud, după ce a încercat să fugă de la locul faptei

Publicat

Jandarmi din Aiud au prins în flagrant, duminică noaptea, un bărbat care, împreună cu altă persoană, încerca să fure bunuri dintr-o maşină parcată. Cazul a fost predat poliţiei.

Potrivit Jandarmeriei Alba, în 18 februarie, în jurul orei ora 3.30, în urma unui apel la 112, jandarmii aiudeni au fost informați despre faptul că pe strada Axente Sever se aflau două persoane care încercau să spargă un autoturism.

Un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Aiud s-a deplasat la fața locului, unde a surprins cele două persoane care au spart geamul unui autoturism, încercând să sustragă bunuri din interiorul autoturismului.

La vederea echipajului de jandarmerie, suspecţii au luat-o la fugă, jandarmii reușind să-l prindă pe unul dintre ei, M.V. (59 de ani, din Deva).

Au fost întocmite documentele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, iar cazul a fost predat poliției municipiului Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax