Connect with us
Publicitate

CUGIR

Spărgători de dozatoare de lapte din Cugir, iertați de magistrați. Cinci tineri au scăpat de un dosar penal pentru furt calificat

Publicat

Cinci tineri care au participat la spargerea unor dozatoare de lapte din Cugir, au scăpat de dosarul penal. Este vorba despre un dosar penal care a fost închis recent, în data de 30 ianuarie 2024. 

Faptele comise de tinerii vizați de dosarul penal au avut loc în noaptea de 16 spre 16 august 2022. Cei cinci tineri au fost surprinși de Poliția Locală în timp ce încercau să spargă dozatorul.

Cum au fost prinși

În noaptea de 16/17.08.2022, patrula de siguranță publică din cadrul Politiei Orașului Cugir, care executa serviciul de patrulare pe raza de competență, au observat un grup de 5 tineri în fața unui dozator automat de lapte în timp ce încercau să sustragă bani din interiorul acestuia.

Au procedat la interceptarea acestora, reușind identificarea lor, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat ca în noaptea de 1 6/17.08.2022, au sustras suma de 11 lei dintr-un alt dozator automat de lapte, aparținând aceleiași societăți, situat în Cugir, str. 21 Decembrie 1989.

Mai exact aceștia au spart un dozator, de unde au furat 11 lei, iar la momentul la care au fost prinși încercau să îl spargă pe al doilea.

Ce au decis judecătorii

Administratorul firmei care avea dozatoarele de lapte a declarat faptul că nu se constituie parte civilă în procesul penal și nu dorește să participe în continuare în cauză.

Deoarece fapta a fost una minoră, persoana vătămată nu a dorit să depună plângere, iar procesul ar fi fost prea scump, magistrații au decis sî închidă cazul.

În data de 30 ianuarie 2024, cei cinci tineri au scăpat de acuzații, dosarul fiind închis.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax