Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spărgătorii de dozatoare de lapte din Alba Iulia au la activ mai multe furturi. Ce au mai descoperit polițiștii

Publicat

lapte

Polițiștii au continuat cercetările pentru documentarea activității infracționale a celor 3 tineri din Ighiu și Crăciunelul de Jos, care sunt cercetați pentru mai multe furturi de bani din dozatoare de lapte. Aceștia ar fi acționat și în Teiuș și ar sustras suma de 220 de lei din două aparate.

La data de 11 martie 2021, polițiștii din Teiuș i-au identificat de 3 tineri, de 15, 17 și 33 de ani, primul din comuna Crăciunelu de Jos, iar ultimii doi din comuna Ighiu, care sunt bănuiți de săvârșirea a două furturi din dozatoare de lapte.

CITEȘTE ȘI: Trei tineri au spart mai multe dozatoare de lapte din Alba Iulia. Câți bani au reușit să fure din aparate

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 09/10 martie 2021 , aceștia ar fi forțat sistemului de închidere al aparatelor și ar fi sustras, în total, suma de 220 de lei.

Tinerii sunt aceeași cu cei cercetați și reținuți, de Poliție Municipiului Alba Iulia, pentru fapte similare, săvârșite în noaptea de 09/10 martie, pe raza municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax