Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spații din Cetatea Alba Carolina, scoase la licitație de primărie. Prețuri pornind de la 59 de euro pe lună

Publicat

alba iulia, cetate

Primăria municipiului Alba Iulia scoate la închiriat ultimele trei spații clasificate ca monumente istorice, în Cetatea Alba Carolina. Procedura de atribuire va fi licitația publică deschisă, organizată în data de 18 aprilie 2018, de la ora 10.00. Ceea ce atrage atenția sunt prețurile de la care începe licitația. Spre exemplu, un spațiu de 85,6 metri pătrați, ar putea fi închiriat cu un preț care pleacă de la 59,9 euro pe lună, mult mai mic decât chiria pentru o garsonieră în municipiu.

Spațiul respectiv este situat în Cetatea Alba Carolina în zona Ravelinului Sf. Capistrano. Cine dorește să închirieze spațiul respectiv, va trebui să mai prezinte o scrisoare de bonitate de peste 54.000 de euro, sau echivalentul în lei.

Un al doilea spațiu de închiriat este situat la Bastionul Sf. Carol. Prețul de plecare a licitației este de 479 de euro pe lună, dar suprafața utilă este enormă: 532,2 metri pătrați. De asemenea, și în acest caz este necesară o scrisoare de bonitate în valoare de peste 288.000 de euro.

Cel de-al treilea spațiu este situat în Ravelinul Sf. Carol. Prețul minim de pornire a licitației este de doar 56 de euro pe lună pentru 186,8 metri pătrați, dar este necesară o scrisoare de bonitate de 170.000 de euro.

Taxa de înscriere la licitaţie este de 200 lei, prețul Caietului de Sarcini este de 100 de lei, garanţia de înscriere la licitaţie reprezintă valoarea minimă a redevenţei pentru o perioadă de 6 luni.

Fiecare participant poate depune o singură ofertă pe spaţiu. Perioada de închiriere este de 25 de ani, plus posibilitatea de prelungire cu 12 ani și șase luni.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax