Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spaţiile RYMA: Reuniune anuală a organizaţiilor studenţeşti din ţară, la Alba Iulia

Publicat

foto: facebook RYMA

Liga Studenţilor din Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia împreuna cu Liga Studenților din Facultatea de Electronică și Telecomunicații din Timișoara organizează zilele acestea, la Alba Iulia, proiectul național ANOSR, numit Next HR 2011.

Acesta constă într-o reuniunea anuală, devenită deja tradiție, a coordonatorilor de Resurse Umane din organizațiile studentești membre ANOSR (Alianța Națională a Organizațiilor Studentești din România).

Programul Next HR a fost conceput ca un program anual, care să asiste organizaţiile studenţeşti membre ANOSR în rezolvarea problemelor ce se ivesc în managementul resurselor umane, asigurarea continuităţii fiind una dintre cele mai relevante. Acesta este organizat sub forma unor  training-uri şi workshop-uri pe tema resurselor umane, probleme sociale şi context european, toate acestea pentru reprezentanţi din cele 72 de  asociaţii studenţeşti.

Şi anul acesta, accentul va cădea pe dezvoltarea profesională a persoanelor responsabile de coordonarea resurselor umane în cadrul organizaţiilor pe care le reprezintă.

Activitățile la care vor lua parte cei prezenţi se vor desfăşura în Spațiile RYMA din Şanţurile Cetății Alba Carolina, în perioada 20-24 septembrie, și vor fi oferite de reprezentanții de la CROS (Centrul de Resurse pentru Organizații Studențești).

Potrivit organizatorilor, proiectul va facilita întâlnirile şi transferul de informaţii şi cunoştinţe între membri, metodele utilizate fiind: discuţii organizate în grupuri mici, dezbateri informale, discuţii conduse de un trainer, întrebări deschise, prezentarea de filme,  jocuri de teambuilding, jocuri de energizare şi jocuri de rol.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax