Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spaţiu pentru pregătirea fizică a poliţiştilor locali la Stadionul „Cetate” din Alba Iulia, în locul sălii de culturism. Act adiţional la contractul cu CS Unirea

Publicat

Unul dintre proiectele ce vor intra în atenţia consilierilor locali în şedinţa de joi se referă la propunerea de a utiliza spaţiul destinat până de curând sălii de culturism de la Stadionul “Cetate” din Alba Iulia drept spaţiu pentru pregătirea fizică destinată poliţiştilor locali.

În documentaţia proiectului se arată că se are în vedere încheierea unui act adiţional la contractul de comodat încheiat în 2004 cu CS Unirea Alba Iulia, prin care rămân în folosinţa gratuită a clubului sportive doar sala de haltere, pista de atletism, atelierul şi obiectele de inventar aferente, situate în incinta Stadionului “Cetate”, în corpul tribunei principale şi împrejurul terenului principal.

Sala de culturism va fi amenajată drept sală destinată pregătirii fizice a salariaţilor Serviciului Poliţia Locală a municipiului Alba Iulia.

„Între timp, s-a constatat că sala de culturism nu este neapărat necesară desfăşurării în bune condiţii a activităţii atleţilor clubului, motiv pentru care” s-a solicitat acordul CS Unirea, iar clubul a acceptat să renunţe la acest spaţiu, se arată în raportul de specialitate. De asemenea, se menţionează că poliţiştii locali nu dispun în prezent de un spaţiu pentru pregătirea fizică.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax