Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

EXCLUSIV pentru cititorii Alba24: REDUCERI la haine, accesorii și pantofi sport de la magazinul online FashionSport.ro. Cum beneficiezi de discount

Publicat

FashionSport.ro haine sport Primăvara vine cu reduceri pentru toți cititorii ziarului Alba24.ro. Pentru că odată cu căldura, începem să facem şi mişcare, ziarul Alba24 vine în întâmpinarea iubitorilor de sport cu un cod de reducere  de 3% la articolele sportive de pe magazinul online de haine, încățăminte și accesorii sport FashionSport.ro- cel mai mare retailer online de articole sport din Transilvania.  Astfel cititorii ziarului Alba24.ro pot beneficia de această reducere, completând  codul ”Alba24” la sfârşitul fiecărei comenzii pe care o fac pe site-ul de articole sportive. Din magazinul FashionSport.ro puteți cumpăra la prețuri convenabile articole sport pentru bărbați, femei și copii: adidași, tricouri, pantofi pentru sală, alergare sau ciclism, ghete de fotbal, hanorace, bluze, echipament de jogging sau de fitness.

Începutul de primăvară, vine cu „miros” de sport şi mişcare pentru majoritatea oamenilor. Dacă încă nu aţi apucat să vă echipaţi cu echipamentul sportiv necesar, Ziarul Alba24 împreumă cu partenerul său FashionSport.ro vă dă o mână de ajutor. Astfel că la achiziţionarea de articole sportive de pe Fashion Sport, beneficiaţi de 3% reducere. Mai exact la finalizarea fiecărei comenzi, dacă veţi scrie în secțiunea ”Coduri pentru discount” „Alba24” automat veţi avea 3% reducere la orice produs pe care l-ați achiziționat din magazin.

Pe FashionSport.ro puteți găsi peste 40.000 de articole sport pentru bărbați, femei și copii, de la tricouri și jachete până la încălțăminte sport pentru fitness, alergare, baschet sau fotbal. Magazinul prezintă produse originale de la peste 50 de mărci de renume ca Nike, Adidas, Karrimor, Lee Cooper, New Ballance, Dunlop, Everlast dar și mărci pentru copii și tineret ca Disney, DC Comics sau Hello Kitty. Peste 10.000 de produse din magazin au reduceri mari cuprinse între 30 și 85%.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax