Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Specialişti noi la Spitalul Judeţean Alba, Vezi rezultate finale la concursurile pentru posturile medici şi alte domenii

Publicat

Spitalul Judeţean Alba organizează, în această perioadă, concursuri pentru ocuparea a şapte posturi de medici specialişti şi rezidenţi, 20 de locuri de asistent medical la diferite secţii, dar şi pentru posturi de psiholog sau consultant juridic debutant. De asemenea, unitatea medicală mai caută patru infirmiere, şase îngrijitoare şi trei bancardieri.

Vă prezentăm în continuare rezultatele finale la concursurile care au avut deja loc, precum şi candidaţii care au trecut de etapa selecţiei dosarelor de înscriere, pentru testările ce se vor susţine până în 6 februarie.

În 8 ianuarie, Spitalul a organizat concurs pentru postul de medic rezident an V ATI, care a fost ocupat de candidatul Eugen Silviu Tuzcs. Postul de medic specialist în specialitatea nefrologie la stația de hemodializă a rămas vacant.

În 14 ianuarie, s-au desfăşurat concursurile pentru alte două posturi de medici specialişti şi două de medici rezidenţi. Rezultatele finale sunt următoarele:

Medic specialist pediatrie la UPU: Dana Mihaela Avram (punctaj 150,5)

Medic specialist pediatrie, Secţia Pediatrie: Ileana Valeria Vasiu (167,5)

Medic rezident an V specialitatea neurologie: Adrian Marius Oancea (punctaj 193)

Medic rezident an V, specialitatea gastroenterologie: Anca Moldovan Pop (punctaj 190,93)

Postul de medic specialist în specialitatea chirurgie orală maxilo-facială la secția Chirurgie-Compartiment chirurgie orală maxilo-facială nu a fost ocupat.

Tot în 14 ianuarie, este programat concurs pentru postul de consilier juridic debutant. Au fost declaraţi admişi cinci candidaţi, care vor intra la proba de interviu, programată în 18 ianuarie. Aceştia sunt: Ramona Mureşan, Ionela Dănilă, Andreea Crişan, Ana Lupea şi Ramona Codrin.

În 31 ianuarie, se organizează concurs pentru postul de psiholog CSM copii. În urma selecţiei de dosare, au fost admişi candidaţii Daniela Cramba, Oana Dorling, Alexandra Ferlai, Ana Chircău, Claudia Mihălţan, Georgiana Precup, Ovidiu Vişan.

În data de 5 februarie, vor susține probele cei care s-au înscris şi ale căror dosare au fost selectate pentru unul dintre următoarele posturi vacante. Două posturi de infirmiere debutante – secția oncologie medicală; două posturi de infirmiere debutante – bloc operator; cinci posturi de îngrijitoare de curățenie – compartimentul îngrijire de curățenie; un post de îngrijitoare de curățenie – serviciul de Medicină legală; un post de îngrijitoare de curățenie – Dispensarul TBC; un post de brancardier – secția neurologie; un post de brancardier – secția chirurgie; un post de brancardier – UPU.

În urma selecţiilor dosarelor, au fost admişi pentru participarea la concurs, pentru posturile de:

Brancardieri (câte un post disponibil pentru secţiile):

– Chirurgie: Iosif Bogdan Dăian, Ioan Trif, Eugen Remos Victor Tulea

– UPU: Adrian Nicolae Florea, Florin Emil Haneş, Bogdan Cornel Hirean, Alexandru Prata, -Horia Stoica, Szilagyi Francisc Andrei

– Neurologie: Lucian Blaga

Infirmiere debutante: Maria Teodora Hulea (secţia Oncologie), Ana Biriş (bloc operator), Rodica Felicia Ureche (bloc operator)

Îngrijitoare de curăţenie: Angela Albu, Ludovica Boancăş, Emilia Bogdan, Maria Ana Bota, Diana Buruiană, Luminiţa Ofelia Dănilă, Maria Gabriela Foaleş, Alexandra Elisabeta Goia, Ana Haţegan, Simona Liciu, Ana Motolity, Ana Voichiţa Niculuţ, Mădălina Ioana Rosa, Maria Rus, Zamfira Seleşan, Maria Şoit, Maria Trif; Elena Butoi (dispensar TBC), Marica Simona Crinela (medicină legală), Mirela Habian (medicină legală).

Candidaţii respinşi nu au prezentat adeverinţa de absolvire a 12 clase de învăţământ.

În data de 6 februarie, Spitalul Județean de Urgență Alba organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante: un post de asistent medical – secția interne – comp. pneumologie, un post de asistent medical principal – secția interne – comp. pneumologie; un post de asistent medical – stația de hemodializă; un post de asistent medical debutant – stația de hemodializă; un post de asistent medical principal – secția oncologie medicală; două posturi de asistente medicale – secția oncologie medicală; un post de asistent medical debutant – secția oncologie medicală; două posturi de asistente medicale – secția ATI; două posturi de asistente medicale – secția neurologie; două posturi de asistente medicale – UPU; două posturi de asistente medicale debutante – UPU; un post de asistent medical debutant – Ambulatoriul – Cab. Gastroenterologie; un post de asistent medical principal – Cab. Boli Infecțioase; un post de asistent medical – secția chirurgie; un post de asistent medical – secția neonatologie.

În urma etapei de selecţie a dosarelor, au fost admişi 27 de candidaţi pentru posturile de asistenţi medicali debutanţi la UPU, 7 la cabinet gastroenterologie, 8 la staţia de hemodializă, 12 la oncologie medicală.

Pentru posturile de asistenţi medicali, au fost admişi la selecţia dosarelor:

UPU: Ana Haţegan, Felicia Lazăr, Ion Florin Oltean

ATI: Adriana Borteş, Claudia Dinis, Ioana Oargă, Luiza Iosin

Neurologie: Claudia Mera, Andreea Negrea, Mihaela Bolda, Ioana Coman

Staţia de hemodializă: Nicoleta Pop

Neonatologie: Ligia Cosma

Chirurgie: Roxana Stănilă

Oncologie: Maria Sularea, Daniela Nicola, Cosmina David.

Urmează proba scrisă şi interviul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax