Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Specialiştii AJOFM din Alba învaţă de la colegii spanioli metode moderne de formare profesională

Publicat

Specialiştii de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba, alături de colegi de la agenţii din Regiunea Centru, Vest și Nord-Vest se vor deplasa în Spania, la Asturias, pentru un study tour la instituţii publice şi private care aplică metode moderne de formare profesională. Vizita face parte din proiectul „3C – Calitatea Creează Competențe – Calitatea în formare Creează Competențe profesionale de nivel european pentru personalul SPO din Regiunile Centru, Vest și Nord-Vest“ şi se desfăşoară în perioada 19-23 noiembrie.

Salariaţii AJOFM vor face vizite de lucru la Serviciul Public de Ocupare al Principatului Asturias, Institutul Zonal de Formare a Funcționarilor Publici, dar și la Servicii publice locale de ocupare. Vor avea posibilitatea să vadă la fața locului care sunt cele mai eficiente metode folosite de instituțiile publice și private de profil din Spania, în furnizarea serviciilor de formare profesională continuă a angajaților proprii, care să ducă la îmbunătățirea competențelor sociale și profesionale. În final, de câștigat vor avea cei care apelează la serviciile furnizate de specialiștii AJOFM, în calitate de Serviciu Public de Ocupare.

Experiența partenerilor spanioli va fi utilizată în pregătirea materialelor, organizarea și desfășurarea programelor de formare, fiind desfăşurate şi instruiri la locul de muncă pentru dezvoltarea profesională a specialiștilor din Agențiile județene de ocupare a forței de muncă implicate în proiect.

Proiectul este co-finanțat de Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investeşte în oameni!”, Domeniul major de intervenţie 4.2 „Formarea personalului propriu al SPO(AJOFM)“ şi este programat să se finalizeze în iulie 2014.

Proiectul „3C – Calitatea Creează Competențe – Calitatea în formare Creează Competențe profesionale de nivel european pentru personalul SPO din Regiunile Centru, Vest și Nord-Vest“ este derulat de AJOFM Alba, împreună cu AJOFM Arad, AJOFM Satu Mare, SC „Tobimar Construct” SRL Alba Iulia, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. În proiect sunt implicați trei parteneri din Spania: Desarrollo de Estrategias Exteriores SA, Fomento de Iniciativas y Desarrollo de Actividades S.L., Servicio Público de Empleo del Principado de Asturias.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax