Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spectacol de operă, între tarabele comercianţilor de la Târgul „Gustos de Alba”

Publicat

Platoul Romanilor din Alba Iulia a fost transformat, sâmbătă, într-o scenă în aer liber, unde vizitatorii Târgului „Gustos de Alba” au avut ocazia să asculte arii celebre de operă, interpretate de trei artişti din Cluj Napoca.

Daniela Chisbora, Paul Onaga şi Horaţiu Ruşti au îmbrăcat hainele unor umili comercianţi şi au demonstrat albaiulienilor că talentul şi arta se ascund în locuri neaşteptate şi pot oferi bucurii molipsitoare.

Organizatorii Târgului „Gustos de Alba” au adus şi în oraşul nostru conceptul de „operă în pieţe”, o modalitate inedită de a îmbina bogăţia tradiţiilor cu muzica de valoare, iar surpriza a fost primită cu entuziasm de trecători.

O plimbare la târg a semănat, sâmbătă, cu un tablou din vremurile apuse, când negoţul şi arta se împleteau în cea mai profitabilă manieră.

Dintre tarabele comercianţilor, a răsunat celebra Traviata sau O sole mio, iar interpretările artiştilor de operă au fost încununate cu aplauze. Într-un asemenea decor, bucatele puse la vânzare la Târgul „Gustos de Alba” au avut parcă mai mult succes la cumpărători.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax