Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacol de teatru cu Skepsis, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia. „Întâlnire prin corespondenţă”

Publicat

Grupul Skepsis prezintă joi, 15 februarie, spectacolul „Întâlnire prin corespondenţă”. Este realizat după una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Eric-Emmanuel Schmitt.

În spectacolul „Întâlnire prin Corespondenţă” publicul urmărește pas cu pas evoluţia unei situaţii în care nu știm în ce măsură aparențele înșală sau nu. Ironiile fine, umorul, conflictele, raporturile care se nasc și se construiesc treptat între personaje, transformă o întâlnire banală într-o încrucișare a unor destine diferite.

„Am dorit ca primul nostru spectacol din acest an să fie acesta deoarece Întâlnire prin Corespondență este spectacol sensibil, încărcat de tensiune și emoție. Nu lipsesc întorsăturile de situaţie, umorul fin și momentele în care povestea personajelor ne arată încă o dată că sufletele noastre poartă povara alegerilor pe care le facem în viață și că nu ne putem elibera fără a ne privi sincer în oglindă”, spune Viorel Cioflică, coordonator.

Spectacolul începe de la ora 19.00, joi, 15 februarie, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia.

Biletele costă 20 lei pentru adulți, 10 lei pentru studenți și pensionari, respectiv 5 lei pentru copii. Acestea pot fi achiziționate de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților începând de luni, 12 februarie, între orele 9.00-15.00.

Fondurile obținute astfel sunt direcționate exclusiv spre susținerea proiectului cultural „Stagiunea cu Skepsis 2024”, desfășurat de Grupul Skepsis pentru Alba Iulia.

Evenimentul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2024. Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax