Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Spectacol de teatru de păpuși, la Penitenciarul Aiud. Deținuții se vor uita și aplauda la ”Muzicanții din Bremen”

Publicat

aiud penitenciar

Actorii teatrului de păpuși din Alba Iulia, Irina Melnic, Iulian Costea și Mădălin Costea vor lua parte la un proiect susținut în Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud. 

Este vorba despre un proiect prin care se dorește educarea deținuților romi prin teatru și activități teatrale.

Proiectul este desfășurat de Asociația Pakiv și Penitenciarul Aiud, iar Teatrul de Păpuși Prichindel este partener.

Proiectul își dorește creșterea șanselor de incluziune socială a romilor privați de libertate din Penitenciarul Aiud, Programul Creșterea și Abilitarea Romilor, vine în sprijinul persoanelor private de libertate din penitenciar înscrise în grupul țintă, categorie vulnerabilă.

În acest sens, în data de 15 februarie 2023, de la orele 11:00, teatrul va prezenta la sediul Penitenciarului din Aiud un spectacol pentru persoanele vizate de acest proiect.

”Am ales pentru acest proiect spectacolul „Muzicanții din Bremen”, care, așa cum a fost gândit de regizorul Adam Boboc, scoate în evidență faptul că vulnerabilitatea, neîncrederea de sine pot fi, cu puțin ajutor din partea celor din preajma noastră, depășite, găsind astfel mai ușor drumul către un trai și o lume mai bună.

În orice impas ne-am afla e nevoie de speranță și de prieteni, descoperind și bucuria de a fi de ajutor. Iar muzica din spectacol, antrenantă și foarte în spiritul vremurilor, precum și personajele și situațiile în care se află, le vor descreți frunțile și vor aduce zâmbete și bucurie”, au declarat reprezentații teatrului din Alba Iulia, instituție condusă de Ioana Bogățan.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax