Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spectacol grandios cu focuri de artificii la Alba Iulia, de 1 Decembrie. Proiecţii 3D, în culorile naţionale, pe cerul Capitalei Marii Uniri

Publicat

1 decembrie

artificii- De 1 Decembrie, la Alba Iulia, va fi un spectacol special, cu focuri de artificii, în premieră în România, din punct de vedere al conceptului. Cerul deasupra Capitalei Marii Uniri va fi invadat de lumină, culoare şi muzică, într-un spectacol de 10 minute, seara, de la ora 22.00.

Spectacolul “Emotion România” include diferite proiecţii 3D realizate cu ajutorul articolelor pirotehnice, printre acestea fiind şi “inimi” în culorile naţionale: roşu, galben şi albastru.

Comparativ cu focurile tradiţionale de artificii incluse de obicei în programul de 1 Decembrie la Alba Iulia, în acest an, Primăria pregăteşte un spectacol grandios.

Pyro Events Team Romania va “pune în scenă”, în premieră naţională, primul spectacol cu proiecţii pirotehnice. Publicul va putea urmări live, pe cer, diferite proiecţii realizate cu ajutorul articolelor pirotehnice.

Spectacolul cu focuri de artificii nu se va rezuma în jurul unui singur punct de tragere, ci este conceput pe mai multe nivele şi zone de tragere: patru zone de tragere pe strada Mihai Viteazul, două pe ravelinele Porţii III şi una în zona Obelisc.

Structurile pirotehnice folosite în premieră în România, viziune 3D a spectacolului, includ şi cea mai mare “inimă” proiectată vreodată în România, realizată în cadrul unui spectacol de acest gen.

Întregul spectacol va fi însoţit de o coloană sonoră adecvată momentului sărbătorii de 1 Decembrie.

Alba Iulia devine încă o dată centrul atenţiei, de Ziua Naţională, pe 1 Decembrie 2016, când românii sărbătoresc 98 de ani de la Marea Unire.

Nu este singura surpriză pregătită de administraţia locală. Programul Zilei Naţionale la Alba Iulia este în pregătire şi va fi făcut public în curând.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ion

    joi, 17.11.2016 at 13:07

    Irina Tentea….cinste lui pt ca un sfert din locuitorii orașului lucrează în Sebes,imprejurimi,mare parte sunt plecati în străinătate la muncă și cei ce au mai rămas merg la Selgros cu ultimul leu calculat? Cinste lui ca avem biscuiți la discreție în oraș! Cinste lui și vai de noi.

  2. Aura Rosu

    joi, 17.11.2016 at 16:55

    mirific

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax