Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacol inedit pentru beneficiarii Centrului de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică de la Galda de Jos

Publicat

g

Beneficiarii și personalul Centrului de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică pentru persoane adulte cu dizabilități Galda de Jos au format publicul unui spectacol inedit, la sfârșitul săptămânii trecute. Aceștia au ascultat melodiile și cântecele oferite de membrii Orchestrei de Cameră ,,Augustin Bena” a judeţului Alba și de interpreta de folclor Leontina Fărcaș, alături de talentații copiii din grupul ”Muguri de Tezaur”.

Curtea centrului a fost aranjată de beneficiari și personal ca o adevărată sală de spectacol, în care au răsunat acordurile cristaline ale cvartetului de coarde și cântecele pline de duioșie ale copiilor.

”Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba mulțumește doamnei Leontina Fărcaș, copiilor din grupul ”Muguri de Tezaur”, membrilor Orchestrei de Cameră ,,Augustin Bena” a judeţului Alba și conducerii Centrului de Cultură ”Augustin Bena” Alba pentru disponibilitatea, generozitatea și altruismul care țin de educație, de dorința de a fi folositor celorlalți, căci binele are marea calitate de a îmbrăca orice formă și nu e condiționat nici de costumele frumoase, nici de averi, statut social, exigențe și de nimic altceva. Cel care face un bine, pentru că simte că este de datoria lui, va fi răsplătit într-un fel sau altul, nu cu funcții, ci cu sentimentul minunat că a făcut ceea ce trebuie, aducând alinare și bucurie în sufletele unor oameni care au nevoie” a transmis directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba, Valentin Frăcea. 

Totul s-a petrecut în cadrul proiectului ”Dăruind vei dobândi”, care are la bază ideea că una dintre calitățile care ne definesc ca oameni este aceea a dărui și nu de a primi, dovedind grija față de cei din jur și bucuria de a oferi un zâmbet, o îmbrățișare, un mic obiect fără să aștepți altceva în schimb, au mai precizat reprezentanții instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax