Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Spectacol matinal” oferit unor localnici din Bărăbanţ, de doi vecini

Publicat

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat, marţi, pe strada Turnătoriei din cartierul albaiulian Bărăbanţ şi a aplanat un conflict spontan între vecini.

La faţa locului s-a constatat faptul că R.A., de 40 de ani s-a deplasat la domiciliul unui vecin de aceeaşi vârstă, dis-d-dimineaţă, pentru încă un episod din serialul certurilor aproape cotidiene. Hotărâţi să-şi impună cu orice preţ punctul de vedere, cei doi au oferit un „spectacol matinal” atât celorlalţi vecini, cât şi trecătorilor, pe timpul căruia injuriile, expresiile jignitoare şi ameninţările s-au succedat cu repeziciune.

Existând la un moment dat chiar premisele unei bătăi şi apariţiei unor vătămări corporale, unul dintre martorii evenimentului a apelat 112 şi a solicitat ajutorul forţelor de ordine.

Intervenţia oportună a jandarmilor a dus la aplanarea incidentului şi la evitarea unor fapte de natură penală. Pentru fapta săvârşită, R.A. a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei, iar vecinul său cu avertisment scris, urmând ca în continuare comportamentul acestora să fie monitorizat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax