Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spectacol pe pârtiile Păltiniș Arena în luna ianuarie. Evenimente pentru împătimiții sporturilor de iarnă

Publicat

Luna ianuarie este plină de evenimente dedicate împătimiților sporturilor de iarnă în complexul de schi și snowboard din Păltiniș.

Păltiniș Arena, în colaborare cu Asociația Ski & Bike Racing Sibiu, anunță prima ediție a concursului Arena Kids GS – Slalom Uriaș Schi Alpin pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani.

Evenimentul are ca scop încurajarea sportului de performanță în schiul alpin și va avea loc pe Pârtia A a complexului, în data de 12 ianuarie.

Traseul de concurs va avea o dificultate mediu-avansată, va fi marcat de 18-22 de jaloane GS, oferind copiilor oportunitatea de a-și demonstra abilitățile pe pârtie.

Concursul se va desfășura în două manșe de Slalom Uriaș, folosind același traseu pentru ambele manșe.

În prima manșă, participanții vor porni în ordinea numerelor de concurs, iar în a doua manșă vor pleca în ordinea inversă a rezultatelor obținute în prima manșă.

Clasamentul final se va determina prin cumularea timpilor din cele două manșe. Se vor acorda premii pentru primele trei locuri din fiecare categorie de vârstă.

Concursul este destinat doar copiilor legitimați la unul dintre cluburile de schi din țară.

În premieră pentru un concurs de copii la Păltiniș, Arena Kids GS se va desfășura pe nocturnă, începând cu ora 18, la recunoașterea de traseu.

Păltiniș Arena și Asociația Ski & Bike Racing Sibiu vă invită să vă alăturați acestei competiții pline de pasiune și energie, unde tinerii schiori vor demonstra determinare și abilități remarcabile.

Pentru mai multe informații, vizitați www.paltinisarena.ro/kids-gs sau contactați-ne la info@paltinisarena.ro.

În acest weekend, în 13 și 14 ianuarie au loc pe pârtiile Păltiniș Arena primele două etape ale competiției Pro Ski Cupa Speranțelor.

Evenimentul este organizat în fiecare an de Asociația Arbitrilor de Schi din Sibiu și se adresează copiilor până la vârsta de 12 ani.

Competiția este organizată într-un mod care să dea posibilitatea celor mai tineri practicanți ai schiului alpin, să-și perfecționeze deprinderile tehnico – tactice specifice și să-și pună în valoare talentul sportiv.

Concurenții participă într-o probă de slalom uriaș, într-o singură manșă, pe un traseu marcat. Concursul propriu-zis va începe la ora 9, la 8 fiind programată recunoașterea traseului pentru toți concurenții.

De asemenea, în 20 ianuarie, pe pârtia B2, va avea loc Cupa Rotaract la schi.

Complexul de ski Păltiniș Arena se pregătește să găzduiască cea de-a 12-a ediție a concursului etalon Păltiniș Arena Freestyle OPEN, ce se va desfășura în perioada 19-21 ianuarie 2024.

Un eveniment dinamic și complex, Freestyle Open va aduce laolaltă entuziaști ai sporturilor de iarnă pentru a se confrunta într-un snowpark-ul special amenajat pentru competiții de acest gen.

Snowparkul dedicat concursului este proiectat pentru a oferi kickere distractive și elemente de jib variate, punând la încercare tehnica și stilul participanților.

Traseul de concurs constă în 3 platforme, fiecare având câte 2 elemente, oferind o provocare pe măsură pentru concurenți. Câștigătorii vor fi premiați cu produse și echipament sportiv de specialitate, oferite de magazinul H2O.

Pentru mai multe informații și înscrieri, accesați www.paltinisarena.ro/freestyle-open.

Program Păltiniș Arena Freestyle Open:

Vineri, 19.01.2024

  • 10:00-14:00: Înscrieri
  • 10:00-16:00: Antrenamente

Sâmbătă, 20.01.2024

  • 09:15: Ședință tehnică și antrenamente
  • 10:00: Manșe Calificări
  • 12:00: Manșe Finale
  • 15:00: Premiere
  • Duminică, 21.01.2024

Ziua de rezervă

Categorii de concurs:MASCULIN & FEMININ / SKI & SNOWBOARD / GROMS (-14 ani) – ROOKIES (14 ani – 18 ani) – ADULTS (+18)

Credit foto: hila.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax