Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spectacol umanitar la Alba Iulia pentru refugiații din Ucraina: ”Comedia Neagră”, jucată de Grupul Skepsis

Publicat

Spectacolul Comedia Neagră, după Peter Shaffer va fi jucat joi, 24 martie, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților de către Grupul Skepsis din Alba Iulia. 

Spectacolul este unul cu caracter umanitar și face parte din stagiunea cu Skepsis 2022. 

Este vorba despre un spectacol în care intriga se țese treptat între lumină și întuneric, unde șansa poate să surâdă dar și să lovească  în mod neașteptat personajele, care deși se așteaptă la ce e mai bun, vor trebui să fie pregătite pentru orice.

Comedia Neagră este un spectacol care ne vorbește despre dragoste, despre lupta pentru afrmare, despre șansă și neșansă, despre minciună și sinceritate.

Și fiindcă teatrul este o artă care subliniază importanța cieziunii sociale și a empatiei, întâlnirea din seara de Joi va avea un caracter umanitar.

Grupul Skepsis, împreună cu Fundația ”Inter-Art” Aiud, susține eforturile de ajutorare a refugiaților din Ucraina – intrarea este liberă și toate donațiile strânse la acest spectacol vor fi direcționate spre ajutorarea unor familii de refugiați care ajung în Alba Iulia, cazuri concrete care ne vor fi semnalate de către Municipalitate sau grupul Uniți pentru Ucraina- Alba Iulia.

Primele 25 de donații de 50, 75 sau 120 lei  vor fi recompensate cu gravuri originale tipărite manual, tiraj limitat, semnate de Ștefan Balog (artist plastic).

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2022 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări artistice cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax