Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spectacole aniversare la 21 de ani cu grupul Skepsis din Alba Iulia: Trei generații de actori pe scena Casei Studenților

Publicat

 Grupul Skepsis vă oferă în luna Mai, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, două spectacole prin care se celebrează împlinirea a 21 ani de la înființarea trupei de teatru!

Primul spectacol din cadrul evenimentului aniversar, intitulat în mod  deloc întâmplător GENERAȚII, va avea loc Marți, 09.05.2023, ora 18.00.

Vor păşi, pe scenă, rând pe rând, trei generaţii de tineri care activează în prezent în cadrul organizaţiei, prezentând trei episoade dramatice originale, prezentate în premieră.

În prima parte a serii, cei mai mici elevi cu Skepsis ne vor învăța Cum să Supraviețuim și să trecem cu zâmbetul pe față peste orice scenariu apocaliptic în care omenirea se poate trezi în viitor.

Liceenii cu Skepsis ne vor prezenta apoi într-o notă dulce-amară, un Requiem în ton cu evenimente inspirate din trecutul recent și prezentul Europei în speranța că vom reuși să înțelegem măcar în ultimul moment ce înseamnă iertarea. Seara se va încheia cu câteva Probleme de Conștiință care reușesc să apară în cele mai neașteptate situații.

”Grupul nostru împlinește în luna Mai încă un an și suntem mândri să marcăm aniversarea prin punerea în valoare a tinerilor care activează și se formează în organizația noastră. Tineri elevi din mai multe școli generale și licee din oraș vor urca pe scenă și se vor întâlni cu publicul care fără îndoială îi va aprecia pe măsură. Nimic nu este mai important pentru noi decât să dăm mai departe flacăra pasiunii și să  cultivăm cu grijă și răbdare valorile comunității noastre.”  – Viorel Cioflică, Coordonator.

Biletele pentru spectacolul Generații pot fi achiziționate de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților începând de Luni, 08.05.2023, între orele 09.00-15.00 și Marți până la ora 17.30.

Fondurile obținute astfel sunt direcționate spre susținerea proiectului cultural ”Stagiunea cu Skepsis 2023” desfășurat de Grupul Skepsis pentru Alba Iulia.

Vineri, 26.05.2023, ora 19.00, grupul Skepsis vă invită la spectacolul Domnul de Pouceaugnac, după Moliere, o comedie clasică prezentată ca un omagiu adus celebrului autor francez, de la moartea căruia se împlinesc anul acesta 350 de ani.

Spectacolele sunt prezentate în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2023 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală.

Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax