Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacole cu trupe de breakdance, la Alba Iulia şi Teiuş. Invitat special, Mihail Chişbac, de la „Românii au talent”, cu un moment de basket-tricks

Publicat

YouTube video

IMG_1636 Echipa BBoys, selectată de Fundaţia Comunitară Alba prin programul de finanţare YouthBank, promovează tinerele talente şi mişcarea Hip-Hop în judeţul Alba. Primele obiective ale acestui proiect sunt reprezentate de două spectacole ce poarta numele ”Dansul, esenţa vieţii”. Evenimentele se vor desfăşura joi, 21 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, respectiv sâmbătă, 30 mai, de la ora 18.00 la Căminul Cultural din Teiuş.

Pe scenă vor intra Del’Mundo Zet-Crew, RimeZic, Wish Dance Steps, Voica, dar şi grupele de breakdance (copii), care vor avea ocazia să prindă curaj în faţa publicului.

De asemenea, la eveniment va participa şi Mihail Chişbac, albaiulianul care recent a impresionat juriul de la ”Românii au talent” obţinând patru de ”Da” în urma unui moment de basket-tricks şi intrând în semifinalele competiţiei.

YouTube video

Gazda evenimentului va fi vloggerul Robert Grozav.

În plus, vor fi momente de BeatBox, Graffiti, Skate-ing & Bike-ing, Streetdance şi un moment interactiv de magie, care va capta atenţia publicului.

După spectacole, publicul poate avea ocazia de a schimba cateva cuvinte cu fiecare artist, la afterparty.

Intrarea la ambele spectacole este gratuită.

Evenimentul este realizat cu ajutorul Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, sponsor principal al acestui proiect.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax