Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Spectacole de teatru pentru copii, proiectate la cinematograful din Alba Mall. Program

Publicat

Copiii din Alba Iulia vor putea urmări în weekendul 18-19 decembrie, proiecția spectacolului „Alice și lumea minunată”, un spectacol de teatru prezentat pe marele ecran al Inspire Cinema.

Spectacolul este programat pe 18 decembrie, de la ora 11:30, la Inspire Cinema din Alba Mall.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau offline, de la casele de bilete ale cinematografelor. Costul unui bilet este de 22 de lei pentru adulți și de 14 lei pentru copii.

În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, compania ”Teatru la Cinema” pune la dispoziția cinematografelor piese de teatru produse de către cele mai importante instituții teatrale românești astfel încât ele să devină accesibile publicului amator de teatru de calitate.

”Teatru la Cinema” oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care în actualul context pandemic nu pot fi prezenți în sala de cinema sau celor care nu au un cinematograf în orașul lor.

Astfel, în weekendul 18-19 decembrie iubitorii de teatru de pretutindeni pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, următoarele piese de teatru pentru copii:

18 decembrie, 11:30 – Alice și lumea minunată
19 decembrie, 11:00 – Peștișorul de aur
19 decembrie, 11:00 – Capra cu trei iezi
19 decembrie, 12:00 – Gulliver, musical marca Opera Comică pentru Copii

Această posiblitate de a avea acces la piese de teatru de calitate de oriunde din România și din afara granițelor țării este datorată faptului că toate spectacolele ”Teatru la Cinema” sunt disponibile și online, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane, pentru românii din zona urbană sau din cea rurală, din țară sau din străinătate.

Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro, cât și de pe www.scenatv.ro.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax