Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacole la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia: Concerte cu orchestra din Viena, Tudor Gheorghe şi Ştefan Hruşcă şi piesă de teatru

Publicat

1 decembrie

10 DECEMBRIE 2015 CHRISTMAS IN VIENNA Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va găzdui, în lunile noiembrie şi decembrie, mai multe evenimente, dedicate sărbătorilor de iarnă şi nu numai. Tudor Gheorghe, Florin Piersic sau Ștefan Hrușcă sunt doar o parte dintre artiștii care vor ajunge în Cealaltă Capitală.

Primul spectacol anunțat în următoarea perioadă este concertul „Adio, doamnă!”, susţinut de artistul Tudor Gheorghe. Spectacolul va avea loc în data de 29 noiembrie, de la ora 19.00, iar prețul biletului este de 70 de lei.

Luna decembrie începe cu piesa de teatru „Străini în noapte”, o comedie romantică cu Florin Piersic și Medeea Marinescu. Spectacolul va avea loc în data de 4 decembrie, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19.00.

Christmas in Vienna„, un concert special pentru sărbători va avea loc în data de 10 decembrie de la ora 19.30. Prețul biletului este de 80 de lei, respectiv 100 de lei.

Ștefan Hrușcă revine la Alba Iulia cu tradiționalul concert de colinde. Spectacolul va avea loc în data de 16 decembrie. Prețul biletului biletului este de 70 de lei.

Pe data de 17 decembrie va avea loc spectacolul Concert Crăciun Vienez cu Vienna Opera Company. Acesta va începe de la ora 19.00, iar prețul unui bilet este de 60 lei.

Biletele pot fi cumpărate de la Casa de Cultură a Sindicatelor, zilnic, între orele 8.00 – 19.00. Informaţii la telefon: 0258.815.842.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax