Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacolele „Și alb și negru și gri” și „Mă tot duc”, joi la Festivalul de Teatru „Povești” de la Alba Iulia

Publicat

O nouă zi plină de evenimente la Alba Iulia. Dimineața a început povești cu gust de cafea, seara va fi „Și alb și negru și gri”, iar ziua a patra a Festivalului de „Teatru Povești” se va termina cu „Mă tot duc”.  

Vlad Zamfirescu a revenit pentru a zecea oară la Alba Iulia, anul acesta doar în calitate de actor, și a povestit puțin despre ce vom putea vedea în spectacolul regizat de Mimi Brănescu, cel care a scris şi scenariul pentru serialul „Las Fierbinți”.

„Nu vreau să divulg prea multe însă cred că deopotrivă vă va și amuza, dar vă va și pune pe gânduri. Noi am jucat spectacolul ăsta de mai multe ori în țară și pot spune cu mâna pe inimă că reacțiile au fost frumoase și lumea s-a bucurat. Sper să fie așa și aici, se râde mult, dar spune și multe, este un text foarte bogat”, spune Vlad Zamfirescu.

Legat de colaborarea cu regizorul, Vlad Zamfirescu spune că este fanul lui Mimi Brănescu pe care îl consideră un om foarte echilibrat și deștept.

Spectacolul „Și alb și negru și gri” se va juca joi de la ora 18.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar din distribuție mai fac parte Dana Dogaru, Carmen Tănase, Mirela Oprişor, Natalia Călin, Adrian Titieni, Vlad Zamfirescu, Tudor Istodor.

Seara va continua cu „Mă tot duc”, un spectacol realizat de Oana Pellea și Mihai Gruia Sandu, de la ora 20.00, la Casa de Cultură a Studenților.

Doi clovni, o poveste de ceartă și împăcare, de iubire sau de renunțare. Un cuplu încearcă să-și rezolve neînțelegerile, abordând masca unor clovni ce sunt într-un amuzant, dar și emoționant conflict.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax